Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτά είναι τα 5 λάθη που κάνουμε στο αεροδρόμιο

Κάποιο από αυτά το έχουμε κάνει όλοι

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2018

Κάποιο από αυτά το έχουμε κάνει όλοι. Ωστόσο καλό είναι να ξέρουμε τι πρέπει να αποφύγουμε στο επόμενό μας ταξίδι εκείνες τις ανιαρές ώρες περιμένοντας στο αεροδρόμιο.

Δεν έχετε κατεβάσει τα σωστά app
Καλό είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή της αεροπορικής με την οποία ταξιδεύετε. Μέσω αυτή θα ενημερωθείτε για πιο άμεσα για καθυστερήσεις και άλλες αλλαγές. Επίσης, καλό είναι να κατεβάζετε και το app του εκάστοτε αεροδρομίου. Τα περισσότερα από αυτά έχουν χρήσιμες πληροφορίες, χάρτες, μυστικά, προτάσεις για το πως θα περάσετε την ώρα σας

Δεν έχετε κάνει check in πριν το αεροδρόμιο
Μην το παραμελείτε. Προτιμήστε να κάνετε check in από το σπίτι σας και πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο ακόμη και αν έχετε αποσκευές και πρέπει να περάσετε στο drop off. Όμως ακόμη και αν το έχετε ξεχάσει προτιμήστε να κάνετε check in μόνοι σας ειδικά μηχανήματα που πλέον έχουν όλες οι αεροπορικές. Πολύ συχνά μάλιστα έχουν εκεί κάποιο συνοδό εδάφους που θα σας βοηθήσει αν σας φαίνεται βουνό. Τι κερδίζετε από αυτό; Και στις δύο περιπτώσεις έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε και την θέση της αρεσκείας σας.

Δεν προσέχετε τα ρούχα που φοράτε
Αν έχετε ταξιδέψει τουλάχιστον μια φορά θα ξέρετε ότι τα ειδικά μηχανάκια-σαρωτές των ελεγκτών χτυπούν για κάθε τι μεταλλικό που κουβαλάτε πάνω σας. Γι' αυτό μη φοράτε παπούτσια που είναι δύσκολα να βγουν, βαριές ζώνες που είναι κόπος να ξανμπούν πολλά κοσμήματα ή διάφορα άλλα αξεσουάρ που θα σας κάνουν τη ζωή δύσκολη εκείνη τη στιγμή που θα πρέπει ίσως να βιαστείτε.

Δεν έχετε βάλει την "υπογραφή" σας στην αποσκευή σας
Μεγάλο λάθος, αν έχετε απλώς μια ακόμη μαύρη βαλίτσα ή ένα μαύρο σακβουαγιάζ. Πρώτον, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να την πάρει κάποιος που θα την μπερδέψει με την δική του και δεύτερον επειδή εσείς οι ίδιοι μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να την ξεχωρίσετε ανάμεσα σε δεκάδες παρόμοιες. Για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα, βάλτε κάτι πάνω στην αποσκευή σας που θα την κάνει μοναδική.

Μη ξεχνιέστε στα καταστήματα
Πόσες ιστορίες δεν έχετε ακούσει για γνωστούς σας που κινδύνεψαν να χάσουν ή έχασαν την πτήση τους, ενώ έκαναν τα ψώνια τους. Οπότε μη ξεχνιέστε εκεί γιατί πολλές φορές οι πύλες και οι ώρες αλλάζουν την τελευταία στιγμή.

Πηγή: arttravel.gr

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close