Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2018
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στα δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Σχετικά
Εκδρομή στον Αγρό με αφορμή το φετινό Φεστιβάλ Τριαντάφυλλου
Μια ανοιξιάτικη απόδραση στην καρδιά της Πιτσιλιάς με άρωμα παράδοσης και γεύσης - Πού να φας, τι να δεις και τι να κάνεις
Emily in Paris: Αυτό θα είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα γυρίσματα της σειράς στο νησί των Aνέμων θα διαρκέσουν 15 ημέρες
Η Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 7 προορισμούς, με τιμές από €14.99
Η προσφορά ισχύει για δύο μέρες
Ποιες είναι οι δύο καλύτερες πόλεις στον κόσμο για περπάτημα
Σ' έναν κόσμο όπου η μετακίνηση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, δύο πόλεις ξεχωρίζουν ως η πιο walkable του κόσμου, γιατί επιτρέπουν να τα γίνονται όλα, απλώς περπατώντας
Διακοπές 2026: 10 κρυφοί καλοκαιρινοί προορισμοί με χαμηλό κόστος, οι 3 στην Ελλάδα
Δέκα εναλλακτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη, ανάμεσά τους τρεις στην Ελλάδα, επιλέγει το Skyscanner
Πότε είναι η επόμενη αργία μετά την Πρωτομαγιά – Ο μήνας με τα δύο τριήμερα
Αυτές είναι οι αργίες που ακολουθούν
Πρώτες εικόνες από το νέο ξενοδοχείο που μόλις άνοιξε στην Κύπρο
Πρόκειται για το πεντάστερο, premium all-inclusive οικογενειακό θέρετρο, που αποτελεί το νέο μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels
«The Whisper Man»: Ρόμπερτ ντε Νίρο και Άνταμ Σκότ στο νέο ανατριχιαστικό θρίλερ του Netflix
«Αν το παράθυρό σου μείνει ξεκλείδωτο, θα τον ακούσεις να χτυπά το τζάμι. Κι αν νιώθεις μόνος, λυπημένος και ευάλωτος, ο Whisper Man θα έρθει να σε βρει».
Ερχεται το πρίκουελ του «The Crown»: Από το τέλος της βικτωριανής εποχής μέχρι τον γάμο της Ελισάβετ
Το spin-off θα γυρίσει πίσω στον χρόνο, αρχίζοντας την αφήγηση πέντε δεκαετίες πριν από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν του «The Crown».
Ντύθηκε τα «λευκά» το Τρόοδος – Σπάνια χιονόπτωση Μαΐου (vid+pics)
Σπάνιο καιρικό φαινόμενο καταγράφεται στην Κύπρο