Πάμε Ταξίδι , Guide

Νέος, εκτός Ευρώπης προορισμός, έρχεται από την Cobalt

Εμπλουτίζει τα δρομολόγιά της η Cobalt, η οποία ανοίγει σύντομα τα φτερά της για την Κίνα αλλά και την Αίγυπτο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2018

Μία πολύ ευχάριστη -ταξιδιωτική- είδηση, την προηγούμενη εβδομάδα, μας ώθησε στο να κάνουμε σχέδια για ταξίδι. 

Πρόκειται για τον νέο προορισμό της νέας αεροπορικής εταιρείας της Κύπρου, την Cobalt, η οποία ετοιμάζεται σιγά σιγά να συμπεριλάβει στο πτητικό της πρόγραμμα τη μακρινή Κίνα. Η εταιρεία δεν έχει όμως ακόμη ανακοινώσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης των πτήσεων της αλλά το πρώτο βήμα από μέρους της έχει γίνει με καταχώρηση στον Τύπο.

Ωστόσο, η Cobalt που εντάχθηκε επίσημα στον διεθνή οργανισμό ΙΑΤΑ, σε πρώτο στάδιο, έχει στο πλάνο της πτήσεις προς την Αίγυπτο. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή της στην Καθημερινή ο CEO, Andrew Madar, η Cobalt: 

«Μόλις έχουμε ξεκινήσει πτήσεις στο Άμπου Ντάμπι και παράλληλα αναζητούμε νέους προορισμούς. Δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μελετούμε το ενδεχόμενο σύνδεσης με την Κίνα μέσω πτήσεων με ανταπόκριση. Γενικότερα σε ό,τι αφορά τις πτήσεις μεγαλύτερης εμβέλειας η στόχευση μας γίνεται για Ασία και κυρίως Κίνα αλλά και Ινδία η οποία συνδέεται και με Νότια Αφρική. Σε δεύτερο στάδιο θα εξετάσουμε τις επιλογές μας και για απευθείας πτήσεις. Σε ό,τι αφορά στους προορισμούς, δίνουμε περισσότερη έμφαση σε Γερμανία, βόρεια Ευρώπη και Ιταλία που αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι. Εξετάζουμε επίσης και προσθήκες στη Μέση Ανατολή. Την ίδια ώρα έχουμε μεγάλα πλάνα για το 2019 με νέους προορισμούς, προσθήκες αεροσκαφών μικρής εμβέλειας και εισαγωγή wide-body αεροσκαφών».

Η Κίνα και η Αίγυπτος, πρόσθεσε, είναι στόχοι που αναμένεται ότι θα επιτευχθούν εντός του 2018. Ωστόσο, όσον αφορά την Κίνα, είπε, «οι απευθείας πτήσεις, ωστόσο, θα καθυστερήσουν περισσότερο καθώς για να γίνει αυτό πρέπει να εντάξουμε στον στόλο μας και διαφορετικού τύπου αεροσκάφη. Κάτι που για να γίνει, θα χρειαστεί σίγουρα περίοδος ενός χρόνου».

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close