Things to do με το παιδί , Things to Do

Δωρεάν βόλτες με πόνι και γαϊδουράκια σε ένα καινούργιο θεματικό πάρκο

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και να διασκεδάσουν με διάφορες δραστηριότητες, αλλά και φαγητό όπως και μουσική στην ταβέρνα του χώρου.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2018

Το Αγρόκτημα "Άγιος Γεώργιος" είναι ένα σχατικά καινούργιο θεματικό πάρκο, που δημιουργήθηκε στο χωριό Σκαρίνου της επαρχίας Λάρνακας.

Εκεί λοιπόν μικροί και μεγάλοι μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και να διασκεδάσουν με διάφορες δραστηριότητες, αλλά και φαγητό όπως και μουσική στην ταβέρνα του χώρου.

Στο αγρόκτημα μπορείτε να απολαύσετε το καταπράσινο περιβάλλον, να κάνετε βόλτα με τα αξιολάτρευτα γαϊδουράκια και πόνυ, να δοκιμάσετε το θρεπτικό φρέσκο γάλα γαϊδούρας, να ψωνίσετε από το κατάστημα κυπριακά παραδοσιακά εδέσματα όπως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο"Ωφέλιον", χαρουπόμελο, γλυκό του κουταλιού, ξηρούς καρπούς και πολλά άλλα.

Επίσης μπορείτε να απολαύσετε το εύγευστο φαγητό του εστιατορίου μας εμπνευσμένο από την κυπριακή κουζίνα σε συνδυασμό με παραδοσιακό κρασί.

Παιδότοπο για παιχνίδι, καθώς και ένας υπέροχος πεζόδρομος για περπάτημα στην εξοχή. Στον χώρο του αγροκτήματος θα βρείτε το παραδοσιακό σπίτι έτσι όπως υπήρχε στα παλιά χρόνια και διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι για τις δουλειές τους.

Πάμε αγρόκτημα και την Πρωτομαγιά
Την Πρωτομαγιά στο Αγρόκτημα θα κάνουμε δωρεάν βόλτες με πόνυ και γαϊδουράκια, και λαχταριστό μπουφέ από την ταβέρνα του χώρο.


Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close