News , Guide

Πόσα εκατομμύρια θα κοστίσει η ολική μεταμόρφωση του πρώη Holiday Inn στη Λευκωσία

Το γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της πρωτεύουσας μεταμορφώνεται σύντομασε ένα πολυτελές πεντάστερο

Δημοσιεύτηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2018

Κάτι αλλάζει στο κέντρο της Λευκωσίας πέραν των μεγάλων έργων που έχουν ήδη ξεκινήσει και θα μεταμορφώσουν την πρωτεύουσα. Ένας νέος ξενοδοχειακό κολοσσός προσγειώνεται στην καρδιά της πρωτεύουσας φέρνοντας μαζί του ένα αέρα ανανέωσης και αναβάθμισης του κέντρου της πόλης. 

Το πρώην Holiday Inn μέσα στην επόμενη χρονιά θα μεταμορφωθεί σε ένα πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο που θα ανήκει στον μεγάλο ξενοδοχειακό κολοσσό των Wyndham Hotel. Αυτό το γνωρίζαμε όμως δεν είχαμε πληροφορησεί το κόστος αυτής της μετεξέλιζξης και ανακαίνισης του πρώτη Hioliday Inn. 

Σύμφωνα με σημερινό σημοσίευμα του inbusinessnews το πρώη Holiday Inn αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες για την μετεξέλιξη και μεταμόρφωσή του σε Wyndham Hotel. Το κόστος θα ανέλθει στα €5,9 εκατ και αναμένεται να διενεργήσει στο πρώην Holiday Inn στη Λευκωσία η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ. 

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ εξαγόρασε τον περασμένο Ιούνιο το ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, έναντι €11,2 εκ, με τη συνολική επομένως επένδυση να ανέρχεται στα €17,1 εκατ.

Όπως αναφέρεται στα εξαμηνιαία οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ απέκτησε το 100% των μετοχών της εταιρείας Lasmane Properties Ltd στην Κύπρο, η οποία κατέχει ένα υπό ανάπτυξη ξενοδοχείο συνολικής επιφάνειας 13 χιλ. τ.μ. στη Λευκωσία. Το τίμημα ανήλθε σε €11.200 (λαμβανομένων υπ’ όψιν υποχρεώσεων και απαιτήσεων της Lasmane Properties), εκ των οποίων ποσό €7.560 καταβλήθηκε σε μετρητά ενώ ποσό €3.640 αναγνωρίστηκε ως υποχρέωση. Η αξία κτήσης του ακινήτου ανέρχονταν σε €11.200.
 
Όπως προστίθεται, η Lasmane Properties θα προβεί σε πλήρη αποκατάσταση του ακινήτου με το εκτιμώμενο κόστος της επιπλέον επένδυσης να είναι της τάξης των €5.900 (συνολικό ύψος επένδυσης €17.100).

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο έχει ήδη ενοικιαστεί σε εταιρεία του ομίλου Zeus International, ο οποίος θα το επαναλειτουργήσει υπό την ονομασία Wyndham, εντός του 2019. Η Wyndham Hotel είναι η μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη ξενοδοχειακή επιχείρηση στον κόσμο, που περιλαμβάνει περίπου 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 600.000 δωμάτια σε 66 χώρες κάτω από δεκαπέντε μάρκες ξενοδοχείων.

Η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων και θέρετρων που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαθέτει παρουσία, μεταξύ άλλων, στον Καναδά, το Μεξικό, την Κολομβία, τον Ισημερινό, την Τουρκία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Καραϊβική και το νησί Margarita στη Βενεζουέλα.
 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close