Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2018
Το "flagship" event της Haze Team "Milano da Bere", το οποίο αγαπήθηκε από το απαιτητικό της κοινό ως το αυθεντικό "afterwork party" της Κύπρου, αναβαθμίστηκε σε "dinner party", άλλαξε ημέρα και ώρα κι έκανε πρεμιέρα για 7η συνεχόμενη σεζόν στο ultra-chic bar/restaurant Café Mercedes, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 20:30!

Οι πρώτοι καλεσμένοι, φρόντισαν να κρατήσουν από πολύ νωρίς τις θέσεις τους στο εστιατόριο του Café Mercedes και απόλαυσαν το εξαιρετικά ποιοτικό buffet, το οποίο κατέλαβε το κεντρικό bar του μαγαζιού δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό πάνελ γεύσεων, στο οποίο ξεχώρισαν οι chefs που μαγείρευαν live ravioli με αστακό και risotto with truffle oil και μανιτάρια porcini, ενώ το carving station προσέφερε στους καλεσμένους λαχταριστό chateaubriand.

Με την ολοκλήρωση του dinner, κατέφθασαν οι υπόλοιπες κρατήσεις, το μαγαζί γέμισε από νωρίς και το πάρτι ξεκίνησε στις 22:30 πετυχαίνοντας τον στόχο των διοργανωτών που ήταν να προσφέρουν στο κοινό της Haze μια "early Friday night-out" επιλογή κατά την οποία μπορείς να απολαύσεις φαγητό, signature cocktails και να διασκεδάσεις "under one roof". Μουσικά το event, παρέμεινε πιστό στην φιλοσοφία της Haze, με τους Dj Giorgio και Dj Andrew P να παίζουν, Deep House, EDM, RnB και άλλες ξένες Mainstream επιλογές.

Βασικός χορηγός του "Milano da Bere" είναι φέτος η Ultra-Premium vodka CÎROC, την οποία εισάγει και διανέμει στην Κύπρο η εταιρεία Photos Photiades Distributors Ltd, ενώ χορηγός ένδυσης είναι το American lifestyle brand "GANT", το οποίο εισάγει αποκλειστικά στην Κύπρο η εταιρεία Notos Cyprus Ltd.

Το event υποδέχτηκε καλεσμένους μόνο με κρατήσεις και με περιορισμένο guest list. Σημειώνεται πως οι κρατήσεις τόσο του εστιατορίου, όσο και του bar είναι πολύ περιορισμένες ενώ ισχύουν ελάχιστες καταναλώσεις ανά κράτηση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα events, παρακαλώ αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 306254 - 99 092932 ή επισκεφθείτε τα επίσημα social media της Haze σε Facebook & Instagram.




Σχετικά
Ζήστε το απόλυτο Best Night Out στο City of Dreams Mediterranean
Mε δημιουργικά κοκτέιλ, μοναδικές γευστικές εμπειρίες και εκρηκτικά σόου
To πιο "δυνατό" αποκριάτικο πάρτι θα στηθεί σε ένα εμβληματικό Roof Bar
Carnival-Themed Experience στο Roof Bar του NYX Hotel Limassol
Ένα (μασκέ) cabaret show που θα χαρίσει στη Λεμεσό ανεπανάληπτες στιγμές!
Το VELVET - A Modern Cabaret Show – ‘The Masquerade Affair’ έρχεται για ένα βράδυ εκρηκτικό
Το Grecophilia επιστρέφει στην αυλή για ένα ανεβαστικό event
Η επιστροφή του αυθεντικού midday gathering που καθόρισε μια ολόκληρη κουλτούρα
12 πολύ δυνατά parties για την Τσικνοπέμπτη
Με άφθονο φαγητό και μουσική που θα μας βάλει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Έρχεται το μεγαλύτερο Kitsch καρναβαλίστικο πάρτι έβερ
Το απόλυτο και πιο Kitsch καρναβαλίστικο πάρτι της χρονιάς είναι το «10 ΧΡΟΝΙΑ KITSCH PARTY» που επιστρέφει για το Καρναβάλι 2026
Fever-Tree: Νο 1 Best Selling Mixer Brand για 12η συνεχόμενη χρονιά
Για 12η συνεχόμενη χρονιά, τα premium mixers Fever-Tree έχουν ψηφιστεί από τα καλύτερα bars του κόσμου ως το νούμερο ένα mixer brand σε πωλήσεις.
Ξέρουμε πού θα στηθεί το πιο "δυνατό" πάρτι της Τσικνοπέμπτης
Το Columbia Plaza και το MR GREEK υπογράφουν φέτος το πιο εκρηκτικό αποκριάτικο πάρτι της πόλης
Έρχεται η πιο καυτή καρναβαλίστικη βραδιά του χειμώνα
Καρναβαλίστικη Φιέστα με το Windcraft Band
Η Παλαιά (Κι)νέζα ετοιμάζεται για δύο τρελά αποκριάτικα πάρτι
Με ή χωρίς μασκαράδες, αλλά σίγουρα με δυνατή μουσική, κοκτέιλ και χορό
Το Grecophilia ανακοίνωσε Brunch & Gathering νωρίς το μεσημέρι
Στο κέντρο της Λευκωσίας