News , Guide

Ολοκληρώνεται (επιτέλους) η Πλατεία Ελευθερίας

Φαίνεται πως αυτή τη φορά η Πλατεία οδεύει στην ολοκλήρωσή της και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2018

Μετά από αρκετά χρόνια η κατασκευή της Πλατείας Ελευθερίας φαίνεται να ολοκληρώνεται γεγονός που θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος αναφέρεται πως ο Δήμος Λευκωσίας θεωρεί πως βρίσκεται στο τέρμα της κατασκευής και ότι μέχρι τέλος του χρόνου η γέφυρα θα παραδοθεί προς χρήση, ενώ θα υπολείπονται κάποιες εργασίες στην τάφρο.

Σύμφωνα με το σημείωμα της συντονίστριας του έργου Αγνή Πετρίδου που δημοσιεύει η εφημερίδα στέλνονται αισιόδοξα μηνύματα πως η Πλατεία Ελευθερίας θα δοθεί για χρήση στο κοινό μέχρι το τέλος του χρόνου.

Το σημείωμα της κ. Πετρίδου: 

«Στην πλατεία διεξάγονται εργασίες ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία του έργου. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα τμήματα του έργου που βρίσκονται στο επίπεδο της πόλης, δηλαδή στη γέφυρα, στις περιμετρικές οδούς (Κ. Παντελίδη, Κ. Παλαιολόγου και Στασίνου), στο βόρειο κόμβο (άνοιγμα προς πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου) και στο νότιο κόμβο (άνοιγμα προς Λεωφόρο Ευαγόρου). Αυτοί οι χώροι είναι εφικτό να δοθούν για χρήση στο κοινό μέχρι το τέλος του έτους.

Οι εργασίες στη γέφυρα της Πλατείας Ελευθερίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ολοκληρώθηκε η πλακόστρωση και ο ενδοδαπέδιος φωτισμός και έχει αρχίσει η τοποθέτηση του δυτικού στηθαίου από ειδικό συνεργείο. Μόλις ολοκληρωθεί το δυτικό στηθαίο και ελεγχθεί, η γέφυρα θα ανοίξει για εξυπηρέτηση του κοινού.

Έχει ολοκληρωθεί η πλακόστρωση του βόρειου τμήματος της πλατείας, στο άνοιγμα Λήδρας / Ονασαγόρου, το οποίο τα Χριστούγεννα θα μπορεί να φιλοξενήσει εορταστικές εκδηλώσεις».

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close