Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2018
Στη δημιουργία ενός boutique ξενοδοχείου 8 ορόφων στη λεωφόρο Μακαρίου προχωρά η ισραηλινή εταιρεία Fattal Hotel Management.
Πρόκειται για ένα όμιλο ο οποίος κατέχει 150+ ξενοδοεχεία στην Ευρώπη και 39 σε 14 διαφορετικούς προορισμούς στο Israel.
To κτίριο το οποίο θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο έχει εμβαδό 5600 τ.μ. και μέχρι το 2013 λειτουργούσε ως υποκατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας.
Ακολούθως απορροφήθηκε από την Τράπεζα Κύπρου και τέθηκε προς πώληση στην τιμή των 9 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσίευσμα, πρόκειται για το τέταρτο ξενοδοχείο που θα δημιουργήσει στην Κύπρο η Fattal αφού τα προηγούμενα χρόνια προχώρησε στην απόκτηση τριών ξενοδοχείων που ανήκαν στον Όμιλo Libra. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Leonardo Plaza Cypria Maris, Sentido Cypria Bay και Leonardo Laura Beach & Splash Reosrt.
Οι πληροφορίες λένε πως η ισραηλινή εταιρεία δεν πρόκειται να κατεδαφίσει το ξενοδοχείο αλλά να προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση και βελτιώσεις. Υπενθυμίζεται πως στη συγκεκριμένη περιοχή θα λειτουργήσει ακόμα ένα ξενοδοχείο σύντομα, το πρώην holiday Inn το οποίο επίσης πωλήθηκε από την Τράπεζα Κύπρου στην ελληνική ΠΑΝΓΑΙΑ. Επίσης, ένα άλλο ακίνητο στη λεωφόρο Μακαρίου που ανήκε στην Τράπεζα Κύπρου και πωλήθηκε πριν από δύο χρόνια περίπου, κατεδαφίστηκε και στη θέση του ανεγείρεται πολυώροφο κτίριο.

Σχετικά
Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa Limassol συμμετέχει στα Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards 2026
Ένα resort που ξεχωρίζει για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, τις παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις και την εξαιρετική εξυπηρέτηση
Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για οικογένειες στην Ευρώπη για το 2026 -Δύο πόλεις της Κύπρου στη λίστα
Ο προγραμματισμός των οικογενειακών διακοπών αποτελεί συχνά μια δύσκολη εξίσωση: οι γονείς θέλουν να χαλαρώσουν, ενώ τα παιδιά χρειάζονται ψυχαγωγία
Το Hilton Nicosia επαναπροσδιορίζει την εμπειρία των Meetings & Events στην πρωτεύουσα!
Mε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών, πάντα με την αξιοπιστία και τα διεθνή πρότυπα του Ομίλου Hilton.
Το ελληνικό νησί που διατηρεί τον ανεπιτήδευτο χαρακτήρα του: Αυθεντικότητα και φυσικό τοπίο, εγκωμιαστικά άρθρα διεθνών ΜΜΕ
Έμφαση δίνεται στην αυθεντικότητα και το φυσικό τοπίο του νησιού
Η Meryl Streep πάει στο Netflix με το The Corrections
Το γνωστό μυθιστόρημα του Jonathan Franzen βρίσκει τελικά τηλεοπτική στέγη, 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, με τη Meryl Streep να υποδύεται την Enid Lambert.
Η νέα animated σειρά Stranger Things και τι πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτήν
Τα ταξίδια μας στο μυστήριο Χόκινς από ότι φαίνεται δεν ολοκληρώθηκαν... το Netflix και οι Duffer Brothers επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουργιο spin στην πολυαγαπημένη σειρά φαινόμενο.
Τα 10 μουσεία με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα διεθνώς
Δυναμική άνοδος στην Ανατολική Ασία, το ΜΕΤ της Νέας Υόρκης πρωταθλητής στις ΗΠΑ, οι επιδόσεις του εμβληματικού Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου που μπήκε στον χάρτη πριν μερικούς μήνες.
Η αφρικανική σκόνη πνίγει την Κύπρο: Έως και 40 φορές πάνω από τα όρια οι μετρήσεις
Προειδοποιήσεις λόγω σοβαρού επεισοδίου αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα σήμερα, 3 Απριλίου 2026, απευθύνει το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου, με έκτακτο δελτίο καιρού
Άρχισε κρουαζιέρες από τη Λεμεσό το Marella Discovery II
Η Λεμεσός εδραιώνεται σταθερά ως στρατηγικός κόμβος στην Ανατολική Μεσόγειο.
Πάσχα για όλους στα Mare Resorts σε Αγία Νάπα και Πάφο
Εδώ σας περιμένει ένα Πάσχα που αξίζει να το ζήσετε μαζί, μέσα από στιγμές χαλάρωσης και αυθεντικής φιλοξενίας
Πασχαλινές Αποδράσεις με την Atlantica Hotels & Resorts
To φετινό Πάσχα αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα δίπλα στη θάλασσα
Tο Κυπριακό Μουσείο και τα δύο μνημεία που θα φωτιστούν μπλε (σήμερα)
Στόχος η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας ως προς τις ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού και οι οικογένειές τους