Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2018
Ψηλή πίεση παροδικά επηρεάζει την περιοχή, ενώ από το βράδυ της Κυριακής χαµηλή πίεση θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναµένεται το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω τους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά τοπικά στα νότια και ανατολικά παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατικές τιµές.
Την Κυριακή, αρχικά περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά ενώ αργά το απόγευµα και κυρίως το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατικές τιµές.
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες
καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Από αργά το απόγευµα, ο καιρός αναµένεται σταδιακά να βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί πιο κάτω από τις µέσες κλιµατικές τιµές.
Σχετικά

Η Cyprus Airways αρχίζει πτήσεις σε έναν υπέροχο ελληνικό προορισμό
Στις 29 Ιουνίου αρχίζουν οι πτήσεις της Cyprus Airways μεταξύ Λάρνακας-Πρέβεζας

Από σήμερα ταξιδεύουμε ξανά Λεμεσό-Πειραιά με το πλοίο
Σηκώνει άγκυρα το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος η 31η Μαΐου 2023
Μήνυμα Προέδρου Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ), δρ. Χρίστου Μηνά


Οι χαμηλοσυνταξιούχοι φέτος θα κάνουν επιχορηγημένες διακοπές
Σε ξενοδοχεία των ορεινών θερέτρων και του Πύργου Τηλλυρίας

Η Lidl κύριος χορηγός της ομάδας UCI WorldTour Lidl-Trek
H μακροχρόνια συνεργασία με μία από τις κορυφαίες ομάδες στη διεθνή ποδηλασία

Εντυπωσιακό τριήμερο Κατακλυσμού με Σάκη Ρουβά στο Cap St Georges Hotel & Resort
Το πρόγραμμα που ετοίμασε το πολυτελές θέρετρο



Τα 5 ωραιότερα νησιά της Ευρώπης για να βάλεις στη λίστα σου
Νησιωτικοί παράδεισοι, ιδανικοί για ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα.


H επανάσταση στον ποιοτικό έλεγχο κατασκευαστικής ανάπτυξης
Η καινοτόμος προσέγγιση της TANAS Development