Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2018
Φέτος απολαύστε τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του νέου κτιριακού συγκροτήματος της Λάρνακας Radisson Blu Hotel και QBlu Plaza. Εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική, εορταστικές γαστρονομικές προτάσεις και ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν διαμονή και διασκέδαση στο λαμπερό περιβάλλον του Radisson Blu Hotel, αλλά και συναρπαστικά happenings στους χώρους του QBlu Plaza υπόσχονται αξέχαστες γιορτές και συγκλονιστικές γευστικές εμπειρίες για εσάς και τους αγαπημένους σας.
To Radisson Blu υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο στις 8 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στο λόμπι του, συνοδεία της παιδικής χορωδίας “The Art of Music” της Ασπασίας Μενελάου.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στις 19 και 20/12 με απογευματινό τσάι συνοδευόμενο με εορταστικά γλυκά και εδέσματα στο Blu Lounge, στις 21/12 με ένα βραδινό, ανεβαστικό event με DJ tunes στο SkyBar με απεριόριστη βότκα και εκλεκτό finger food, στις 24, 25 και 26/12 με απογεύματα με ζωντανή τζαζ, μπλουζ και γιορτινές μελωδίες και στις 22, 27, 28 και 29/12 στους ρυθμούς του DJ Frangis Haperis στο SkyBar, με θέα όλη τη Λάρνακα.
Η παραμονή Χριστουγέννων αρχίζει με ένα ποτήρι Trevizo Prosecco στη Skala που ανοίγει το μεγάλο Gala Dinner, με μενού που ξεπερνάει με την ποιότητα και την ποικιλία του κάθε γευστική προσδοκία και συνοδεύεται από τη ζωντανή εμφάνιση του δημοφιλούς συγκροτήματος Παπιγιόν, ενώ η διασκέδαση μεταφέρεται μεταμεσονύκτια στο μοναδικό SkyBar.
Την ημέρα των Χριστουγέννων αλλά και την επομένη, ένα απολαυστικό brunch σας περιμένει στο Harbor Blu με πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά, εορταστικά εδέσματα και γλυκά, συνοδευόμενο με ζωντανό σαξόφωνο τα Χριστούγεννα και εορταστική μουσική την επομένη.
Όσο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Radisson Blu φιλοξενεί ένα ανεπανάληπτο Gala Dinner στη Skala με πλούσιο εορταστικό μπουφέ, που θα κορυφωθεί με τη ζωντανή εμφάνιση του αγαπημένου Μιχάλη Χατζηγιάννη με την ορχήστρα του, που θα σας συντροφεύσουν στο πέρασμα στο νέο χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας με τον μεγάλο τυχερό να κερδίζει διήμερο ταξίδι στη Βηρυτό για δύο άτομα με διαμονή στο Radisson Blu Hotel. Αν προτιμάτε να περιοριστείτε στο ποτό, τότε επιλέξτε το SkyBar και τα εξαιρετικά του κοκτέιλ για να παρακολουθήσετε από το πιο ψηλό bar της Λάρνακας τη ρίψη των εορταστικών πυροτεχνημάτων στην πόλη.
Η Πρωτοχρονιά θα σας βρει στο Harbor Blu για να απολαύσετε είτε πρωινό (από τις 04:00 μέχρι τις 11:00) είτε brunch (από τις 12:30 μέχρι τις 15:30), ενώ στο lobby του QBlu Plaza στο ισόγειο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε οθόνες την περίφημη, καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης.
Και παράλληλες εκδηλώσεις στο QBlu Plaza
Παράλληλες εκδηλώσεις θα τρέχουν στο QBlu Plaza, με παζαράκι με χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια και γλυκά από φιλανθρωπικά σωματεία και συνδέσμους, χορευτικά shows από σχολές χορού και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από παιδικές χορωδίες.
Παραμονή Χριστουγέννων τα εξαίσια εστιατόρια Marbré και MA ντύνονται γιορτινά και προσφέρουν εορταστικό δείπνο υπό τους ήχους του σαξόφωνου του Γιάννη Μοδίτη και του βιολιού του Μιχάλη Τσερκέζου με DJ τον Μάρκο Κοντιζά. Το μεσημέρι των Χριστουγέννων το Marbré προσφέρει ένα απολαυστικό, ειδικά σχεδιασμένο εορταστικό γεύμα, ενώ τo βράδυ στο λόμπι του QBlu Plaza παρουσιάζεται το TwoViolins Xmas Show by Lia and Michalis Tserkezos.
Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα δύο εστιατόρια με πρωτοχρονιάτικη διάθεση προσφέρουν εντυπωσιακά set menu με open bar και after party. Την Πρωτοχρονιά το μεσημέρι το Marbré συνεχίζει τους εορτασμούς με πρωτοχρονιάτικο set menu.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την εορταστική σελίδα του Radisson Blu Hotel:
https://Events.lifeisblu.com και του QBLU Plaza: https://info.qbluplaza.com/events.
Σχετικά

Πέθανε ο Φρανκ Κάπριο: Γνωστός ως «ο πιο ευγενικός δικαστής του κόσμου» (VID)
Ήταν το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής εκπομπής Caught in Providence

Κίτρινη προειδοποίηση για 40αρια σήμερα – Πότε τίθεται σε ισχύ
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας

Τα όμορφα Λεύκαρα μεταμορφώνονται και φέτος σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Ο Δήμος Λευκάρων καλεί ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής

Τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ταξιδέψετε τον Σεπτέμβριο
Ο Σεπτέμβριος προσφέρει μια διαφορετική ταξιδιωτική ατμόσφαιρα από αυτήν που βιώνει κανείς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

20χρονος ίδρυσε τη δική του χώρα και θέλει να συμμετάσχει στην Eurovision
Η κυβέρνηση της χώρας του έχει λάβει ήδη 15.000 αιτήσεις για υπηκοότητα


10 μοναδικές εκκλησίες-μνημεία της UNESCO στο Τρόοδος, για να επισκεφθείς
Το Γεωπάρκο Τροόδους είναι το σπίτι των Βυζαντινών Μνημείων της UNESCO

Γιατί το παρεξηγημένο Παλέρμο αξίζει την προσοχή σου
Όλα όσα θα δεις και θα κάνεις στη σικελική πρωτεύουσα

Αποκαλυπτήρια γλυπτού "Κένταυρος" στον παραλιακό πεζόδρομο του Πρωταρά
Μία δωρεά του Φίλιππου Γιαπάνη

Πώς θα είναι ο καιρός στην Κύπρο μέχρι το Σάββατο
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Η Wizz μόλις ανακοίνωσε πτήσεις σε δύο νέους, συναρπαστικούς προορισμούς
Ανακαλύψτε την Βενετία και την Τούζλα με κατευθείαν πτήσεις απο την Λάρνακα

Αυτό είναι το πιο βρώμικο σημείο σε ένα αεροπλάνο – και δεν είναι η τουαλέτα
Μπορεί να «φιλοξενεί» από χαρτομάντηλα και τσίχλες μέχρι μισοφαγωμένα φαγητά – Θα το χρησιμοποιήσετε ξανά;