Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2019
Σε ένα νεοκλασικό κτήριο, στον πεζόδρομο Ζικ Ζακ στο κέντρο της παλιάς πόλης της Λεμεσού στεγάζεται ένα νέο μαγαζί με κύριο χαρακτηριστικό του την μποέμικη εσωτερική του αυλή και τους ζωγραφισμένους τοίχους που βρίσκονται περιμετρικά της.
Το Boho Restobar είναι ένα νεανικό στέκι για casual έξοδο στο ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης στον πεζόδρομο Ζικ Ζακ και σερβίρει από νωρίς το πρωί καφέ, νόστιμο brunch, πιάτα από τη διεθνή και μεσογειακή κουζίνα αλλά και ενδιαφέρουσες επιλογές από sushi.
Για παρέες προσφέρεται το Boho platter με 42 κομμάτια sushi (€46) και το mini sushi platter me 20 κομμάτια (€26). Το βράδυ ο χώρος μεταμορφώνεται με χαμηλό φωτισμό και δημιουργεί μία όμορφη ατμόσφαιρα για ποτό, κοκτέιλ αλλά και κρασί.
Εμείς βρεθήκαμε εκεί Κυριακή μεσημέρι διότι μάθαμε πως στο Boho Restobar συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο αλλά και πρωτότυπο. Από τις 12.30 μέχρι και τις 14.30 κάθε Κυριακή το μαγαζί συνδυάζει το brunch με ζωντανή χαλαρή μουσική και τραγούδια. Ο Σταύρος Μιχαλακάκος επέλεξε όμορφα μουσικά κομμάτια από το ξένο κυρίως ρεπερτόριο και συνοδευόμενος από μόνο μία κιθάρα δημιούργησε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα εκείνο το κυριακάτικο μεσημέρι.
Από τις επιλογές του brunch δοκιμάσαμε τη healthy omelet (€7.50), Cyprus omelet (€7), Cyprus breakfast (€7.50) και τα νόστιμα oat pancakes με μέλι, καρύδια και μπανάνα (€7.50) ενώ ταυτόχρονα απολαύσαμε live μουσική και τραγούδια από τον Σταύρο Μιχαλακάκο όπως συνηθίζεται στο Boho Restobar κάθε Κυριακή. Για τις επόμενες 4 Κυριακές (12.30-14.30) θα τραγουδάει εκεί ο Γιάννη Μαργάρης.
Το μενού του brunch περιλαμβάνει και πιο ελαφριά πιάτα και healthy επιλογές όπως Fitness Granola (€5.50) με γάλα καρύδας και κομμάτια από σοκολάτα υγεία. Από την άλλη όμως ξεχωρίζει η Στραπατσάδα (€7) και φυσικά τα «αλύπητα» American pancakes.
Ένας ατμοσφαιρικός χώρος ιδανικός για όλες τις ώρες της ημέρας για χαλαρή έξοδο με την παρέα σου.
Σχετικά

Tο ταβερνάκι που σερβίρει οφτό και μεζεδάκια και ανοίγει μόνο κάθε Παρασκευή
Ετοιμάσου για αυθεντικές Παρασκευές στο χωριό

H Λευκωσία (από χθες) πίνει καφέ και κοκτέιλ «στες Κορούες»
Η Αλεξάνδρα και η Άντρεα έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, δημιουργώντας το νέο all-day εναλλακτικό καφενείο-μπαρ της πόλης

Το Παλιό Σινεμά στον Καλοπαναγιώτη ανοίγει ξανά τις πόρτες του, με ένα ολοκαίνουριο concept
Διπλό άνοιγμα στον Καλοπαναγιώτη: Το χωριό γεμίζει ζωή με Μωροκανέλλα & Παλιό Σινεμά

Πάμε για νόστιμο σουβλάκι σε 10 ξεχωριστές αυλές της Λευκωσίας
Καλοκαιράκι στην πρωτεύουσα βγαίνουμε για χαλαρή έξοδο για λαχταριστό σουβλάκι στην πίτα

Το Πατρικόν μάς κάνει το τραπέζι στην καρδιά της Λευκωσίας (για μία μόνο μέρα)
Ένα ξεχωριστό τραπέζωμα στην καρδιά της Λευκωσίας

Συνταγή για σπαγγέτι με γαρίδες και πέστο βασιλικού - Η απόλυτη καλοκαιρινή μακαρονάδα σε 10'
Το καλοκαίρι θέλουμε να τρώμε συνεχώς θαλασσινά

Ο θρυλικός σεφ Nobu Matsuhisa επιστρέφει στο AMARA για δύο μοναδικές βραδιές
Ένα εκλεπτυσμένο ταξίδι γεύσεων, με εμβληματικά πιάτα του σεφ, καθώς και ειδικά επιλεγμένα Osusume πιάτα

Πήγαμε πρώτοι στο Seline, το νέο rooftop της Λευκωσίας
Και σου μεταφέρουμε εικόνες κι εντυπώσεις!

Ένα μεζεδοπωλείο-όαση στο πολύβουο κέντρο της πρωτεύουσας σε περιμένει για αυθεντικό ελληνικό φαγητό
O Λούκουλλος επέστρεψε και φέτος στην αυλή

Ραντεβού στην αυλή: 13 ταβέρνες στη Λευκωσία για νόστιμα μεζεδάκια
Γνωστές ή πιο «κρυμμένες», μικρές ή λίγο πιο μεγάλες, πλακόστρωτες ή με γρασίδι, νόστιμες και αεράτες

Δύο γαστρονομικές βραδιές με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Λεμεσό
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Anaïs του City of Dreams Mediterranean

Η τιμή και τα συνοδευτικά του οφτού σε 10 top ταβερνάκια του νησιού
Πού τρως καλοφτιαγμένο οφτό κλέφτικο στο νησί και πόσα θα το πληρώσεις