Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαρτίου 2019
Η Hermes Airports, διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, ενημερώνει το κοινό ότι οι εταίροι της CTC-ARI και Cyprus Airports F&B Ltd, έχουν ξεκινήσει εργασίες αναβάθμισης και ανακατασκευής των καταστημάτων και καφεστιατορίων στους χώρους του αεροδρομίου Λάρνακας.
Τα έργα αναμένεται να διαρκέσουν 18 μήνες και θα εξελιχθούν σταδιακά. Η πρώτη φάση πρόκειται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2019 και περιλαμβάνει την αναβάθμιση των καφεστιατορίων Burger King και Costa Coffee, καθώς και των καταστημάτων Καλλυντικών και Αρωμάτων, στην αίθουσα αναχωρήσεων. Ήδη, αντίστοιχα προσωρινά καταστήματα έχουν τεθεί σε λειτουργία για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Διάβασε ακόμα: Στην Πινδάρου μαζεύτηκαν μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της Λευκωσίας
Με το τέλος των έργων αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση απο το επιβατικό κοινό ενας μοντέρνος ανασχεδιασμένος χώρος. Ο διάδρομος ο οποίος θα καθοδηγεί τους επιβάτες απο τέλος του Ελέγχου Αποσκευών μέχρι τους εμπορικούς χώρους, θα προσφέρει βέλτιστη διακίνηση των επιβατών με την χρήση επαρκής σήμανσης. Στους καινούριους χώρους θα προστεθούν νέα brands καταστημάτων και καφεστιατορίων που θα ικανοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών προσφέροντας μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία.
Επισημαίνεται ότι οι εργασίες που λαμβάνουν χώρα στους χώρους του αεροδρομίου δεν επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του και τη διακίνηση των επιβατών σε αυτό. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για μείωση της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας ενδέχεται να προκληθεί.
Σχετικά
Η Θεσσαλονίκη κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για babymoon
-Τι είναι αυτό το νέο είδος ταξιδιού που κάνει θραύση
Αλλάζουν οι τιμές στις παραλίες της Αγίας Νάπας - Πόσο κοστίζουν κρεβατάκι και ομπρέλα
Νέος τιμοκατάλογος στις παραλίες
Τα τρία έργα που θα αλλάξουν το Παραλίμνι
Εκδόθηκε η άδεια για το έργο της δημιουργίας της Πλατείας Παραλιμνίου
12 πολυτελή ξενοδοχεία και ισάριθμες εμπειρίες για τον Άγιο Βαλεντίνο
Κλείστε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, πιείτε κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και γιορτάστε τον έρωτα
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις από €14.99 σε 12 προορισμούς
Ετοιμάσου να οργανώσεις ένα city break της τελευταίας στιγμής ή ένα χαλαρό χειμωνιάτικο ταξίδι,
Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο της Sunrise που ανοίγει τον Μάιο στον Πρωταρά (εικόνες)
Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα κοντά σε γνωστή χρυσή αμμώδη παραλία του Παραλιμνιού
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος