Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2019
Γυναίκα ένα σπάνιο πλάσμα που με μια πνοή κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Μια μοναδική γυναίκα που ζωγραφίζει το αύριο με τα πιο φωτεινά χρώματα. Αυτές τις γυναίκες, που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν, ανέδειξε η Madame Figaro μέσω του θεσμού των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς, που παρουσίασε η Shiseido, σε μία λαμπερή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.
Το concept της φετινής εκδήλωσης περιστράφηκε γύρω από τέσσερα στοιχεία της φύσης (αέρας, γη, νερό, φωτιά). Στοιχεία που αποτυπώνονται στην προσωπικότητα της γυναίκας με τον δυναμισμό, την ευαισθησία, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία…
Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Αποστόλης Τότσικας, που με το πηγαίο ταλέντο τους και τη φιλία που τους ενώνει χρόνια εντυπωσίασαν το κοινό με την παρουσία τους. Η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε με τα εντυπωσιακά χορευτικά του Φωκά Ευαγγελινού και του Χάρη Σάββα, ζωντανεύοντας τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, που ήταν και το concept των φετινών βραβείων της Madame Figaro.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με την ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, η οποία ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι της «Μιρέλα» και απογειώθηκε με τον Πέτρο Ιακωβίδη, που μας διασκέδασε με τα τραγούδια του «Βράδια αξημέρωτα», «Αποτυπώματα» και «Μην τολμήσεις».
Τη βραδιά έκλεισε η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες, το νέο της ντουέτο με τον Πέτρο Ιακωβίδη «Ένα φιλί» και τραβώντας μια «Κόκκινη γραμμή» ολοκληρώθηκε η 14η τελετή βράβευσης Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς.
Οι αναγνώστες της Madame Figaro ήταν οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των Γυναικών της Χρονιάς. Συγκεκριμένα 32.580 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες της Χρονιάς 2018. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Intercollege.
>>> Η τελετή απονομής των Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018, που παρουσίασε η Shiseido, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 21:00 και σε επανάληψη το Σάββατο 20 Απριλίου στις 16:40.

Σχετικά
Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε ηλικία 103 ετών
Ήταν συγγραφέας και η δεύτερη σύζυγος του τέως πρωθυπουργού της Ελλάδας, Ανδρέα Παπανδρέου Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, σε ηλικία 103 ετών
Αυτά είναι τα 9 αυθεντικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά της Κύπρου, που θα λειτουργήσουν φέτος
Η περίοδος λειτουργίας των Χριστουγεννιάτικων Χωριών είναι από τις 21 Νοεμβρίου 2026 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2027
«Πράσινο φως» για το νέο glamping στην Πάφο
Το glamping έρχεται να προσθέσει μια διαφορετική επιλογή διαμονής στην περιοχή του Ακάμα, με έμφαση στη φύση και την εμπειρία
Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και... χαλάζι - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Ανακοινώθηκαν τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου – Ποιο αθηναϊκό ξεχώρισε στη λίστα
Η Μπανγκόκ, το Παρίσι και το Λονδίνο έχουν από τέσσερα ξενοδοχεία στη λίστα. Η Ελλάδα εκπροσωπείται από το Four Seasons Astir Palace Athens, στη θέση 27
Έντονη καιρική μεταβολή απόψε - Ποιες περιοχές θα πληγούν έντονα (video)
Κίτρινη προειδοποίηση 20 ωρών – Έρχονται καταιγίδες και άνεμοι 8 μποφόρ
Νωρίτερα φέτος η αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω
Πλησιάζει η αλλαγή της ώρας που θα σημάνει την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Ποια Κυριακή θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω
Μια ελληνική γειτονιά στις πιο κουλ του κόσμου για το 2026
Τις πιο κουλ γειτονιές του κόσμου για το 2026 ανακοίνωσε το Time Out. Ποια ελληνική γειτονιά κατέκτησε την 3η θέση
Η πόλη που μυρίζει Χριστούγεννα από τον Σεπτέμβριο
Στην Εστέπα της Ισπανίας 18 εργαστήρια ετοιμάζουν περίπου 20.000 τόνους γλυκισμάτων μέχρι τον Δεκέμβριο και αποφέρουν έσοδα 80 εκατ. ευρώ
Άστατος καιρός με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Βαρομετρικό χαμηλό «χτυπάει» αύριο την Κύπρο – Έρχονται τα πρωτοβρόχια
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«Back to Travel» της Cyprus Airways – Πτήσεις με επιστροφή από €80 (μόνο για 2 μέρες)
Στην προσφορά περιλαμβάνονται και οι νέες, όλο τον χρόνο, συνδέσεις της Cyprus Airways με Ρώμη, από τις 11 Δεκεμβρίου, και Μόναχο, από τις 17 Δεκεμβρίου.