Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2019
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά κυρίως στα δυτικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις που τις αυγινές ώρες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, ενώ τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένονται και από το µεσηµέρι και µετά που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα νοτιοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 Μποφόρ, ενώ το απόγευµα στα νότια και νοτιοδυτικά παράλια ισχυροί 5 και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια παράλια, και ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, περιοχές στο εσωτερικό και ανατολικά.
Την Παρασκευή, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα ορεινά.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο το τριήµερο παραµένοντας ελαφρώς πιο κάτω από τους µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγαλύτερο Ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" που βρίσκεται στην Κύπρο
Πώς να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας
Keep Growing – Diageo και Johnnie Walker Black Label υλοποιούν πρόγραμμα αναδάσωσης πυρόπληκτων περιοχών στην Κύπρο
Το πρόγραμμα ενισχύει τη φιλοδοξία Spirit of Progress της Diageo
Solo Travel: Οι προορισμοί που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων το 2026
Έρευνα δείχνει ότι οι solo ταξιδιώτες δίνουν προτεραιότητα στις πολιτιστικές δραστηριότητες, το φαγητό και την προσιτή τιμή
Βροχές και καταιγίδες μέχρι Παρασκευή – Στο σκηνικό και η σκόνη
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Cyta παρέδωσε δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους νικητές των Cyta & soeasy Rewards
Χαμόγελα, ενθουσιασμός και… ηλεκτρική ενέργεια!
Διάσημο νησί της Ιταλίας βάζει κανόνες στους τουρίστες από το επόμενο καλοκαίρι
Αλλαγές αφορούν ήδη και τους ξεναγούς που πρέπει να χρησιμοποιούν ασύρματα ακουστικά και όχι μεγάφωνα
Η Cyprus Airways ανακοίνωσε εκπτώσεις για ταξίδια σε ρομαντικούς προορισμούς
Ταξίδια για δύο με έκπτωση από την Cyprus Airways
Η Θεσσαλονίκη κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για babymoon
-Τι είναι αυτό το νέο είδος ταξιδιού που κάνει θραύση
Αλλάζουν οι τιμές στις παραλίες της Αγίας Νάπας - Πόσο κοστίζουν κρεβατάκι και ομπρέλα
Νέος τιμοκατάλογος στις παραλίες
Τα τρία έργα που θα αλλάξουν το Παραλίμνι
Εκδόθηκε η άδεια για το έργο της δημιουργίας της Πλατείας Παραλιμνίου