Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2018
Αν σε χαρακτηρίζει ρομαντισμός, θα τη λατρέψεις!
Μια σαγηνευτική σουίτα, με παραμυθένια διακόσμηση, στο Oinoessa Τraditional Boutique Guest Houses στο χωριό Λόφου της επαρχίας Λεμεσού, πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις! Ο λόγος για τη νέα executive suite, με το όνομα "Θέα", που πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψεις.
Πρόκειται για έναν απόλυτα ζεστό και άνετο χώρο ο οποίος, όπως και όλα τα άλλα σπιτάκια του συγκροτήματος, αναπαλαιώθηκε με λεπτομέρεια και σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, έχοντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες υποδομές και ανέσεις για μία άνετη και ολοκληρωμένη διαμονή.
Είναι χωρισμένο σε 2 επίπεδα, το ισόγειο και το πατάρι. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα, που είναι εφοδιασμένη με όλα τα κουζινικά σκεύη, το σαλόνι με το ευρύχωρο καθιστικό και τους μαλακούς καναπέδες, που θα σε καλομάθουν, και το τζάκι που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα.
Η δε σκάλα που θα δεις στο ισόγειο θα σε οδηγήσει στο πατάρι, όπου θα απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης... στην κρεβατοκάμαρα.
Η κρεβατοκάμαρα λοιπόν με τo άνετο διπλό κρεβάτι στο πατάρι θα σε βάλει σε mood παραμυθιού, ενώ η θέα από το παράθυρο κάνει το τοπίο να δείχνει μαγευτικό!
Το δυνατό της χαρτί είναι το τζάκι που κάνει ακόμα πιο ζεστή την ατμόσφαιρα, αλλά και το μεγάλο μπάνιο με το υδρομασάζ, ιδανικό για μοναδικές στιμγές χαλάρωσης και ηρεμίας.
Εδώ, θα νιώσεις ότι η ηρεμία και η γαλήνη που προσφέρει ο παραδοσιακός κυπριακός τρόπος ζωής είναι ιδανικά συστατικά χαλάρωσης από το άγχος της σύγχρονης ζωής.
Η τιμή για διαμονή ανά βράδυ για δύο άτομα είναι €190 (τα ξύλα για το τζάκι χρεώνονται έξτρα, €10). Στην τιμή περιλαμβάνονται δωρεάν Wi-Fi και προϊόντα για να φτιάξετε ένα μικρό κυπριακό πρόγευμα!
(99373371/www.oinoessa.com/email: info@oinoessa.com/f: oinoessa traditional boutique guest houses lofou) Λόφου, επ. Λεμεσού.
Σχετικά

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία με ισχυρούς ανέμους - Άνοδος τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κολύμπι με φόντο τον Άιφελ: Oι Παριζιάνοι μπορούν (από σήμερα) να κολυμπήσουν ξανά στον Σηκουάνα
Για πρώτη φορά μετά από εκατό χρόνια, το Παρίσι «βουτάει» ξανά στον Σηκουάνα, μετά από ένα φιλόδοξο έργο καθαρισμού


Η Ryanair θα μεγαλώσει τις διαστάσεις της χειραποσκευής για την καμπίνα
Το αντικείμενο θα πρέπει να ζυγίζει λιγότερο από 10 κιλά και να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά από τον επιβάτη

Καυτός Ιούλιος: Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Αυτό θα είναι το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο

Διαμονή σε ένα υπέροχο τριγωνικό σπιτάκι, που κρύβεται μέσα στο δάσος της ορεινής Κύπρου
Το ξύλινο σπιτάκι που συνδυάζει την απλότητα με την άνεση

Η Lidl Κύπρου στηρίζει για ακόμα μία χρονιά την καλοκαιρινή κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Έμπρακτη προσφορά της εταιρείας προς τον οργανισμό για την ενδυνάμωση και την κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών


Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Αισθητή άνοδος τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο Pendeli Resort στις Πλάτρες
Η αναγέννηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Η Property Gallery ανακοινώνει το νέο Pendeli Resort στις Πλάτρες

Squid Game: America-Έρχεται το αμερικανικό spin-off με σκηνοθέτη τον David Fincher!
Το φαινόμενο Squid Game ταξιδεύει στο Λος Άντζελες με νέα ιστορία και βαριά ονόματα στο τιμόνι

30 χρόνια Partners: Η διαφημιστική που άλλαξε την επικοινωνία στην Κύπρο
Μια πορεία εξέλιξης, δημιουργικότητας και έργων με ουσία