Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε μία παραμυθένια σουίτα στο βουνό

Σ' αυτήν τη σουίτα θα θέλεις να κλειστείς έστωγια ένα σαββατοκύριακο...

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2018

Αν σε χαρακτηρίζει ρομαντισμός,  θα τη λατρέψεις!

Μια σαγηνευτική σουίτα, με παραμυθένια διακόσμηση, στο Oinoessa Τraditional Boutique Guest Houses στο χωριό Λόφου της επαρχίας Λεμεσού, πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις!  Ο λόγος για τη νέα executive suite, με το όνομα "Θέα", που πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψεις.

Πρόκειται για έναν απόλυτα ζεστό και άνετο χώρο ο οποίος, όπως και όλα τα άλλα σπιτάκια του συγκροτήματος, αναπαλαιώθηκε με λεπτομέρεια και σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, έχοντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες υποδομές και ανέσεις για μία άνετη και ολοκληρωμένη διαμονή. 

Είναι χωρισμένο σε 2 επίπεδα, το ισόγειο και το πατάρι. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα, που είναι εφοδιασμένη με όλα τα κουζινικά σκεύη, το σαλόνι με το ευρύχωρο καθιστικό και τους μαλακούς καναπέδες, που θα σε καλομάθουν, και το τζάκι που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα.

Η δε σκάλα που θα δεις στο ισόγειο θα σε οδηγήσει στο πατάρι, όπου θα απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης... στην κρεβατοκάμαρα.

Η κρεβατοκάμαρα λοιπόν με τo άνετο διπλό κρεβάτι στο πατάρι θα σε βάλει σε mood παραμυθιού, ενώ η θέα από το παράθυρο κάνει το τοπίο να δείχνει μαγευτικό! 

Το δυνατό της χαρτί είναι το τζάκι που κάνει ακόμα πιο ζεστή την ατμόσφαιρα, αλλά και το μεγάλο μπάνιο με το υδρομασάζ, ιδανικό για μοναδικές στιμγές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Εδώ, θα νιώσεις ότι η ηρεμία και η γαλήνη που προσφέρει ο παραδοσιακός κυπριακός τρόπος ζωής είναι ιδανικά συστατικά χαλάρωσης από το άγχος της σύγχρονης ζωής.

Η τιμή για διαμονή ανά βράδυ για δύο άτομα είναι €190 (τα ξύλα για το τζάκι χρεώνονται έξτρα, €10). Στην τιμή περιλαμβάνονται δωρεάν Wi-Fi και προϊόντα για να φτιάξετε ένα μικρό κυπριακό πρόγευμα!

(99373371/www.oinoessa.com/email: info@oinoessa.com/f: oinoessa traditional boutique guest houses lofou) Λόφου, επ. Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close