Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2019
Δεν θα σε ρωτήσω αν ξέρεις για τα ξέφρενα Nostalgia Parties, τη σειρά θεματικών pop-up μουσικών εκδηλώσεων, η οποία ξεκίνησε το 2014, φιλοδοξώντας να ταξιδεύουν το κοινό σε "νοσταλγικές" μουσικές στιγμές συνοδευμένες από το συναίσθημα της παλιάς καλής κουλτούρας του χορού. Κι αυτό γιατί σίγουρα τα ξέρεις ήδη.
Ναι, είναι αυτά τα parties που επικεντρώνονται σε όλους όσοι έχουν «γευτεί» τις περασμένες δεκαετίες, αλλά και σε όσους έχουν την… περιέργεια να τις ανακαλύψουν!
Ούτε θα σε ρωτήσω αν πήγες στο πάρτι που διοργάνωσε πέρσι τον Σεπτέμβριο στην πισίνα του ιστορικού Forest Park hotel... κι αυτό γιατί αν δεν το έκανες πέρσι, φέτος είναι η χρονιά σου.
Ένα τέτοιο πάρτι λοιπόν μας επιφυλάσσουν και για τον φετινό Ιούνιο, στο ίδιο ιστορικό ξενοδοχείο.
Εκεί λοιπόν και συγκεκριμένα στην πισίνα του ιστορικού Forest Park Hotel, στο Τρόοδους (στην πρώτη πισίνα που χτίστηκε ποτέ στην Κύπρο το 1962), θα κολυμπήσουμε, θα απολαύσουμε ποτά, καφέδες, νόστιμα κοκτέιλ, φαγητό και πολλά άλλα... ακόμα και παιδικές δραστηριότητες!
Τη μουσική μας διασκέδαση (με μουσικές της εποχής 1930-1970) θα αναλάβουν DJ (που θα ανακοινωθούν σύντομα!).
Κυριακή 30 Ιουνίου, Forest Park Hotel, Πλάτρες, επ. Λεμεσού, 10.00-19.00.
Σχετικά

Ο Σάκης Ρουβάς έρχεται Κύπρο για μία και μόνο εμφάνιση
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ετοιμάζεται να χαρίσει μια βραδιά γεμάτη ένταση, πάθος και ασταμάτητο μουσικό παλμό, όπως μόνο εκείνος ξέρει


Η πρώτη έκδοση του SA SOUND WAVE υπόσχεται να ροκάρει την Κύπρο!
Για πρώτη φορά live στην Κύπρο – Σάββατο 26 Ιουλίου 2025 στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου!


Τo Theama μόλις ανακοίνωσε τρία "δυνατά" live
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του τον Ιούλιο

Το καλοκαίρι πάμε στον βραβευμένο κήπο της πρωτεύουσας
Ο απόλυτος παράδεισος για μουσικές βραδιές



Πάντα Γελαστοί: Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από Κύπριους καλλιτέχνες
Με τους Λεβέντη, Γρηγορίου και Βαρδάκη


Ο Κωνσταντίνος Κουφός για πρώτη φορά live στη Λάρνακα
Ένα εκρηκτικό καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο ενέργεια, μουσική και χορό

10+2 (υπέροχες) εικόνες από το 2ο Pernera Street Music Festival
9 μουσικά συγκροτήματα στήθηκαν σε διάφορα σημεία του δρόμου παίζοντας μουσική για 2 ώρες με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν παραδοσιακή, λαϊκή, τζαζ, έντεχνη και λάτιν μουσική.