Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2019
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα, στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρηθούν αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά το απόγευμα μέτριοι και τοπικά στα παράλια ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια και τα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά αρχικά, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Το πρωί, στα παράλια, θα παρατηρείται τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να πλησιάσει τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Το Σάββατο και την Κυριακή, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Τη νύκτα και το πρωί θα παρατηρείται τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση μέχρι την Κυριακή, παραμένοντας όμως γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Οι παραλίες της Λάρνακας γέμισαν φοινικόδεντρα (εικόνες)
Πράσινες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου Λάρνακας


Αυτός είναι ο πρώτος προορισμός της Wizz Air από την Πάφο
Η Wizz Air επεκτείνει το δίκτυό της στην Κύπρο με τη νέα σύνδεση Πάφος–Γερεβάν, που ξεκινά τον Οκτώβριο με ναύλους από 29,99 ευρώ.

Το μαγευτικό χωριό που έγινε πηγή έμπνευσης για τα διάσημα «Νούφαρα» του Μονέ
Η ήρεμη γωνιά της Γαλλίας που έγινε καμβάς

Τα ινσταγκραμικά νησιά αυτού του καλοκαιριού και οι κρυφοί θησαυροί
Τα πιο πολυσύχναστα και τα πιο ήσυχα νησιά της Ευρώπης


Τρεις πόλεις που αξίζει να επισκεφθείς στην Ευρώπη
Δες ποιες είναι και γιατί αξίζει να ταξιδέψεις σε αυτές

Οι πιο μαγευτικές πόλεις για τις τελευταίες ανοιξιάτικες αποδράσεις
Κορυφαίες επιλογές για ταξίδι την πιο όμορφη εποχή του χρόνου

Τι αλλάζει σε 4 ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας
4 τουριστικά καταλύματα μας περιμένουν για χαλάρωση και διακοπές

Στους 35 βαθμούς και με σκόνη σήμερα η Κύπρος–Πότε αναμένεται πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

«Χτυπάει» 38αρι ο υδράργυρος - Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

15 Χρόνια Lidl Κύπρου: μια κοινή πορεία, μια μεγάλη γιορτή
Πάνω από 900 συμμετέχοντες γιόρτασαν την ενότητα και το όραμα της εταιρείας σε μία αξέχαστη εκδήλωση.