Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

6+1 πράγματα που θα σε κάνουν να λατρέψεις τον Starbucks Nitro Cold Brew

Οι baristas των Starbucks μοιράζονται μαζί μας όλα όσα κάνουν τον Starbucks Nitro Cold Brew ξεχωριστό

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2019

Έκανε την εμφάνιση του πέρσι, στο εξειδικευμένο Starbucks Brew Bar, στον Εναέριο, στη Λεμεσό και έχει ήδη κατακτήσει με τη γλυκύτητά του και την απαλή του υφή τους λάτρεις του καφέ. Πρόκειται για τον Starbucks Nitro Cold Brew, o οποίος προσφέρει μια έντονη εμπειρία καφέ, μέσα από την εκλεπτυσμένη γεύση του. 

Οι baristas των Starbucks μοιράζονται μαζί μας όλα όσα κάνουν τον Starbucks Nitro Cold Brew ξεχωριστό:

#1: Ο Nitro Cold Brew σερβίρεται παγωμένος μέσα από την κάνουλα, η οποία βρίσκεται τοποθετημένη στο εντυπωσιακό μπαρ του καταστήματος. Το ποτήρι, τοποθετείται κάτω από την κάνουλα σε ευθύ δίσκο, σε αντίθεση από τη μπύρα που τοποθετείτε πλάγια, καθώς θέλουμε να αποφύγουμε τις πολλές φυσαλίδες. 

#2: Tον απολαμβάνουμε χωρίς πάγο, ώστε να διατηρείται η κρεμώδης και απαλή γεύση του.

#3: Μπορεί λόγω της κρεμώδους υφής του να νομίζεις ότι έχει πολλές θερμίδες, αλλά στην ουσία ο Nitro Cold Brew αποτελεί μια πολύ light επιλογή, καθώς ένα tall ρόφημα περιέχει μόνο 4 θερμίδες και καθόλου ζάχαρη. 

#4: Σερβίρεται χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή γλυκαντικών ουσιών, ώστε να δίνεται έμφαση στη γεύση που προέρχεται από τη διαδικασία cold brewing, μέσω της οποίας παράγεται ο καφές. Αν θέλετε να ενισχύσετε τη γλυκύτητα, απολαύστε έναν Cold Brew Vanilla Sweet Cream ή έναν Caramel Cold Foam Nitro Cold Brew.

#5: Είναι χειροποίητο ρόφημα και μπορείτε να τον απολαύσετε όπως εσείς επιθυμείτε. 

#6: Εμφανισιακά μοιάζει με μπύρα… αλλά δεν είναι! Πολλοί, λανθασμένα, πιστεύουν ότι περιέχει αλκοόλ, αλλά στην πραγματικότητα η υφή του προέρχεται από την ένωση καφέ με άζωτο.

#7: Λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στο Seattle και σε πολύ σύντομο διάστημα έγινε ένα από τα ροφήματα με τις περισσότερες πωλήσεις.

Κάντε ένα διάλειμμα χαλάρωσης από την καθημερινότητα και απολαύστε τον Starbucks Nitro Cold Brew στο Starbucks «Brew Bar» στον Εναέριο, στη Λεμεσό σε μια ζεστή και lounge ατμόσφαιρα.  Βρείτε τον  επίσης και στα καταστήματα Starbucks Πρωταρά, Mall of Cyprus και Nicosia Mall.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close