Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2019
Από τις 5 μέχρι τις 7 Ιουλίου η Πάφος θα υποδεχθεί το 2ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 του καλοκαιριού, το OPAP Paphos 3on3, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο. Το OPAP Paphos 3on3 συνδιοργανώνεται από την «Cyprus 3on3» την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, και τον Δήμο Πάφου.
Στα πλαίσια της έναρξης των εργασιών, ο Αντιδήμαρχος Πάφου κ. Χρήστος Μακαρίου φιλοξένησε στο Δημοτικό Μέγαρο εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων και τους εκπροσώπους των τοπικών Σωματείων, όπου σε ένα εξαίρετο κλίμα έτυχαν ενημέρωσης από τον συν – ιδρυτή και εκ των διοργανωτών, κ. Κωνσταντίνο Περεντό, για τις αναβαθμίσεις του OPAP Paphos 3on3. Στην συνάντηση έδωσαν το παρόν τους και αντάλλαξαν απόψεις για τους τρόπους ανάπτυξης και εξέλιξης της διοργάνωσης, ο κ. Λεόντιος Τσέλεπος Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ, ο κ. Νίκος Στυλιανίδης Μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΚ, ο Αντιδήμαρχος Πάφου κ. Χρήστος Μακαρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Πάφου κ. Γεώργιος Τσέλεπος, ο Πρόεδρος του ΑΠΟΠ κ. Χάρης Νικολαΐδης, ο εκπρόσωπος του Άτλαντα κ. Δημήτρης Δεληχρήστος και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Prime Insurance, Χάλκινος Χορηγός της διοργάνωσης, κ. Χρήστος Θεοφάνους.
Ο κ. Περεντός μεταξύ άλλων ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, τους Δημοτικούς Σύμβουλους και το προσωπικό του Δήμου Πάφου, για την εξαιρετική συνεργασία και στήριξη προς τους διοργανωτές. Στην συνέχεια, τόνισε την θετική εξέλιξη και στρατηγική σημασία που έχει η νέα συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την ΟΠΑΠ Κύπρου και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για την περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος σε όλη την Κύπρο. «Η αρχή έγινε το 2015 στην Λεμεσό και τώρα, έχοντας την καθολική στήριξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε το άθλημα σε ολόκληρη την χώρα με την ίδια ταυτότητα και συνοχή», ανάφερε κλείνοντας την ενημέρωση προς τους παρευρισκόμενους.
Στο φετινό OPAP Paphos 3on3 θα συμμετέχουν οι εξής κατηγορίες: SoEasy Κ15 Γυναικών, SoEasy Κ15 Ανδρών, SoEasy Κ18 Ανδρών, SoEasy Γυναικών, ΟΠΑΠ Ανδρών, SoEasy K12 Μικτό και Medochemie Τρχοκαθίσματος.
Πρόκειται για την δεύτερη φετινή διοργάνωση OPAP Cyprus 3on3 2019 που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο. Η πρώτη έλαβε χώρα στη Λεμεσό από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 9 Ιουνίου, ενώ στο καλεντάρι των φετινών διοργανώσεων είναι και το OPAP Protaras 3on3 το οποίο θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία του Πρωταρά από τις 9 μέχρι τις 11 Αυγούστου.
Μέγα χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου. Χρυσοί χορηγοί είναι οι εταιρείες Medochemie και Cytamobile Vodafone. Αργυρός χορηγός η Scaffolding Solutions. Χάλκινοι χορηγοί είναι οι εταιρείες My Mall Limassol, Tribe Coffee Roasters, Prime Insurance, Herbalife Nutrition. Χορηγός Εκπαιδευτικού Καμπ η Τράπεζα Κύπρου. Επίσημος υποστηρικτής Blue Cross.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων του OPAP Paphos 3on3 θα έχει ως εξής:
Παρασκευή 5 Ιουλίου: 17:00 – 21:00
SoEasy Κ15 Γυναικών, SoEasy Κ15 Ανδρών, SoEasy Κ18 Ανδρών
Σάββατο 6 Ιουλίου: 15:40 – 21:00
SoEasy Γυναικών
ΟΠΑΠ Ανδρών
Κυριακή 7 Ιουλίου
08:30 – 11:30 SoEasy Κ12 Μικτό
16:00 – 21:00 SoEasy Κ12 Μικτό, SoEasy Κ15 Γυναικών, SoEasy Κ15 Ανδρών, SoEasy Κ18 Ανδρών, ΟΠΑΠ Ανδρών, Medochemie Τροχοκαθίσματος
Σχετικά

Pillows of the Sky: Χορός σε δημόσιους χώρους, σε Λευκωσία και Λεμεσό
Το νέο χορογραφικό έργο της Ελεάνας Χαραλάμπους, μετατρέπει τον ουρανό σε σκηνή και τα σύννεφα σε πρωταγωνιστές μιας βιωματικής εμπειρίας

Παιδικό Πανηγυράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ με παιχνίδια, τραγούδια, χορό, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις
Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη χαρά, προσφορά και αγάπη

Νέο μενού για το πρώτο φθινοπωρινό ραντεβού με το Fork Food Market
Μάθε όλα όσα χρειάζεται για το φαγητό, ποτό αλλά και τη διασκέδαση

αντΕΙχήσεις: Απόκρυφες ιστορίες της εντός των τειχών Λευκωσίας
Περίπατοι, συζητήσεις και εργαστήρια που εστιάζουν στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των ενετικών τειχών της Λευκωσίας μέσα μία σειρά δράσεων!

30+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμα και πολλές άλλες εκπλήξεις

Η Οδός Χριστουγέννων επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η χρονιά!
Διήμερο γεμάτο παζαράκι, μουσική, παιχνίδια, φαγητό και πολλές εκπλήξεις

Έρχεται το 2ο Κυριακάτικο μπουφέ σε μία υπέροχη φάρμα για όλη την οικογένεια
Αυτή την Κυριακή, με ξενάγηση, παιχνίδι γνώσεων και φαγητό

Ετοιμάσου για την «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες» της Europa Donna Κύπρου
Το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025, στη Λευκωσία, περπατάμε με κεντρικό μήνυμα “Από τη σιωπή ΣΤΗ ΦΩΝΗ. Διεκδικούμε”

Όλες οι πληροφορίες για τον 10ο αγώνα δρόμου "Run as One 2025"
Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε για τα παιδιά μας

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, παραστάσεις, φεστιβάλ και εκδηλώσεις που αξίζει να επισκεφθείς

Τα Λεύκαρα γεμίζουν ξανά με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου μάς προσκαλεί και φέτος τις γιορτές

Δωρεάν παλουζές, τραχανάς, ρέσι και χαλούμι με παραδοσιακή μουσική στις "Γεύσεις Παράδοσης"
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παρασκευή πιάτων και εδεσμάτων