Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2019
Tην έναρξη δροµολογίων από τη SWISS στην Κύπρο ανακοίνωσε η Hermes Airports. Η ελβετική αεροπορική εταιρεία, η οποία ανήκει στον όμιλο της Lufthansa Group, θα συνδέει τη Λάρνακα µε τη Γενεύη.
Το δροµολόγιο εγκαινιάστηκε σήμερα και θα πραγματοποιείται µια φορά εβδοµαδιαίως, κάθε Τετάρτη, ενώ τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο το δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Σάββατο.
Η έναρξη πτήσεων της SWISS στην Κύπρο αναµένεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να συµβάλει στην ενδυνάμωση της συνδεσιμότητας της Κύπρου με την Ελβετία, ενώ εκτιμάται ότι θα μεταφέρει περίπου 4.000 επιβάτες από και προς τη χώρα για την καλοκαιρινή περίοδο.
Η πρώτη πτήση της SWISS που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας έγινε δεκτή μέσα σε υδάτινη αψίδα, ως είθισται στις πρώτες πτήσεις, ενώ διοργανώθηκε και καλωσόρισμα για τους επιβάτες, στις Αφίξεις του αεροδρομίου.
Σε δηλώσεις της, η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη, χαιρέτισε την έναρξη πτήσεων της SWISS στην Κύπρο και σηµείωσε ότι η εξέλιξη αυτή αποτελεί το επιστέγασµα συντονισµένων ενεργειών και προσπαθειών που καταβάλλει η Hermes με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της συνδεσιμότητας της χώρας.
Οπως δήλωσε ο Lorenzo Stoll, Επικεφαλής της εταιρείας για την Δυτική Ελβετία, «με την έναρξη του δρομολογίου από Γενεύη προς Λάρνακα, η SWISS προσφέρει στο δίκτυο της ακόμη ένα προορισμό" και δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες της αερογραμμής "να εξερευνήσουν το νησί, και στους Κύπριους επιβάτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη Γενεύη".
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά
9 μεγάλες εικόνες από την Αφροδίτη της Λευκόλλας που επέστρεψε στον Πρωταρά
Μεγαλειώδης τελετή υποδοχής της Αφροδίτης της Λεύκολλας στον Πρωταρά
Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με πρεμιέρες στο ΣΙΓΜΑ
Τα προγράμματα που κάνουν δυναμική αρχή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Lidl και WWF επιτυγχάνουν σημαντικά ορόσημα στη βιώσιμη προμήθεια φοινικέλαιου
Έμπρακτη Δράση για Υπεύθυνη Προμήθεια
Η Ryanair ανακοίνωσε προσφορές για 15 προορισμούς, με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις €14.99
Ετοιμάσου για υπέροχα φθινοπωρινά ταξίδια
Το ήσυχο ελληνικό νησί που αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027
Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, η Ιθάκη θα είναι από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς το 2027
The Deck: Εκεί όπου οι ξεχωριστές βραδιές αποκτούν νόημα
Το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεις κάθε στιγμή
Η Cyprus Airways βάζει τον κόσμο σε mood ταξιδιού με εισιτήρια από €80 (μετ' επιστροφής)
Ετοιμάσου να ταξιδέψεις σε Ρώμη, Παρίσι, Μόναχο, Ηράκλειο κ.ά. με μόνο €80
5 λόγοι για να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβριο στο AYA Resort
Από το day pass μέχρι μια ονειρεμένη διαμονή
Προσφορές σε 6 υπέροχα ξενοδοχεία του νησιού, ιδανικά για Weekend Escapes
Weekend Escapes στα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Λεμεσό, Πρωταρά και Πάφο
Το BoC Fintech Hackathon 7.0 είναι γεγονός! | Build The Future!
27-29 Νοεμβρίου 2026 στο IDEA Innovation Center, στη Λευκωσία
Αίθριο το σκηνικό με αυξημένες νεφώσεις - Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού