Το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας ολοκληρώνεται σε 45 μέρες

Σε 45 μέρες το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας παίρνει και πάλι σάρκα και οστά. Οι εργασίες για πλήρη αποκατάστασή του θεάτρου τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον άλλο μήνα.

Ριζικές είναι οι αλλαγές στην συνολική εικόνα του Δημοτικού Θεάτρου που το μόνο σίγουρο είναι πως θα κερδίσουν τους κατοίκους της πρωτεύουσας και όχι μόνο.

Η ιστορική εξωτερική αρχιτεκτονική του κτιρίου διατηρείται. Η κτιριακή του δομή όμως αλλάζει με τις μεταλλικές κατασκευές που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του, κάτι που είναι εμφανές στην οροφή η οποία κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από την αρχή και στηρίζεται σε κολόνες οι οποίες θα στηθούν σε σημεία ώστε να μην εμποδίζουν τη θέαση.

Η ακουστική του όσο και ο θεατρικός φωτισμός θα είναι αναβαθμισμένος και επιλεγμένος με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει.

Θα αποτελέσει το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα θέατρο στην Κύπρο και θα μπορεί να φιλοξενήσει 1000 θεατές. Εντυπωσιακός θα είναι, όπως δείχνουν τα πράγματα, και ο εξώστης που είναι κατασκευασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να παρακολουθούν καλύτερα οι θεατές της πρώτης σειράς.

Η ανακαινισμένη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας είναι έκτασης 200 τετραγωνικών μέτρων.

Από την αρχή κατασκευάστηκε και η σκηνή.

Το νέο θέατρο θα διαθέτει ένα τεράστιο χώρο παρασκηνίων, ενω έγιναν και όλες οι απαραίτητες εργασίες για να μπορούν μεγάλες ορχήστρες να δίνουν συναυλίες.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30