News , Guide

Το "Gossip Girl" επιστρέφει με νέα επεισόδια

H WarnerMedia ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα spin off για την διάσημη τηλεοπτική σειρά "Gossip Girl"

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2019

H WarnerMedia ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα spin off για την διάσημη τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl» στην νέα υπηρεσία streaming HBO Max, μετέδωσε το Variety.  

Οι φήμες για reunion του «Gossip Girl» κυκλοφορούν εδώ και καιρό, αλλά όπως έγινε γνωστό η νέα σειρά δεν θα εστιάζει στις περιπέτειες της Serena van der Woodsen και της άσπονδης φίλης της, Blair Waldorf.  

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Variety,  η ιστορία στα νέα επεισόδια διαδραματίζεται οκτώ χρόνια μετά το φινάλε της αρχικής τηλεοπτικής σειράς και θα παρακολουθεί μια νέα γενιά πλούσιων παιδιών της Νέας Υόρκης, που τίθενται επίσης υπό το «άγρυπνο μάτι» του περίφημου σάιτ Gossip Girl. Το καινούργιο σόου θα εξερευνά πόσο άλλαξαν τα social media και η σύγχρονη πραγματικότητα της Νέας Υόρκης τα χρόνια που μεσολάβησαν.

Το αρχικό «Gossip Girl», που ολοκληρώθηκε το 2012 μετά από έξι σεζόν, βασιζόταν σε μια σειρά μυθιστορημάτων της Cecily von Ziegesar με επίκεντρο μια ομάδα εφήβων της ελίτ του Μανχάταν. Ο συνδυασμός μόδας και δραματικών καταστάσεων έκανε το σόου ένα από τα δημοφιλέστερα της τηλεόρασης εκείνη την εποχή, ενώ η σειρά έκανε επίσης διάσημη της Μπλέιν Λάιβλι που πρωταγωνιστούσε.    

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στα νέα επεισόδια θα επιστρέψουν κάποιοι από τους αρχικούς πρωταγωνιστές, ωστόσο o Τσέις Κρόφορντ, που υποδυόταν τον Nate Archibald, έχει δηλώσει ανοιχτός σε μια επιστροφή στην σειρά, όπως και οι Λέιτον Μίστερ και Μπλέικ Λάιβλι, που έπαιζαν αντίστοιχα τις Μπλερ και Σερένα. Τα πράγματα περιπλέκονται λίγο για τον Πεν Μπάντζλι (που έπαιζε τον Dan Humphrey) καθώς αυτήν την περίοδο κάνει γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «You» αλλά και τον Εντ Γουέστγουικ (που έπαιζε τον Chuck Bass) καθώς πρωταγωνιστεί στο «White Gold» του BBC Two.  

Πηγή: www.lifo.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close