News , Guide

Το σκηνικό του καιρού μέχρι και την Παρασκευή

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2019

Σε ισχύ μέχρι και τις 5 το απόγευμα βρίσκεται Κίτρινη Προειδοποίηση για ιδιαίτερα ψηλές θερμοκρασίες. 

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά αργότερα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά µεταβλητοί, ασθενείς και σταδιακά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close