Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου 2019
Η ταινία «Cruella» βγαίνει στις αίθουσες τον Μάιο του 2021 και μέχρι στιγμής ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά. Ωστόσο η Disney έδωσε μέσω twitter μια μικρή γεύση -μια πρώτη ματιά- της ταλαντούχας πρωταγωνίστριας Έμμα Στόουν η οποία ενσαρκώνει την Κρουέλα ντε Βιλ, την εμβληματική κακιά του κλασικού animation «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» (1961) και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα icon της ποπ κουλτούρας.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η όμορφη και γλυκύτατη Στόουν είναι αγνώριστη και επιπλέον αρκούντως τρομακτική, σε μία Κρουέλα που παραπέμπει ενδυματολογικά στην post-punk εκδοχή της cruel και devil (από τη σύνθεση των οποίων άλλωστε, προκύπτει και το όνομα του χαρακτήρα), όπως είχε υποσχεθεί πριν από έναν χρόνο ο Αυστραλός σκηνοθέτης της ταινίας Κρεγκ Γκιλέσπι μιλώντας στο Hollywood Reporter και κάνοντας λόγο για ένα «punk vibe».
Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, η Έμμα Τόμσον, ο Πολ Γουόλτερ Χάουζερ και ο Τζόελ Φράι.
Σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση της HuffPost, η live-action «Cruella» (η Disney συνεχίζει να γυρίζει ριμέικ αλλά σε live-action τις μεγάλες animation επιτυχίες της) είναι στη γραμμή του «Maleficient» (2014), στην οποία πρωταγωνίστρια ήταν η Αντζελίνα Τζολί, η κακή νεράιδα του «Sleeping Beauty».
Σχετικά
Πέθανε ο Robert Duvall: Αλ Πατσίνο, Κόπολα, Ντε Νίρο αποχαιρετούν τον θρυλικό «κονσιλιέρε» του Νονού
Συγκινητικά τα μηνύματα και από άλλους συναδελφούς του, ηθοποιούς - «Ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος για να μιλήσεις και να γελάσεις μαζί του»
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες