Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2019
Στο Μάντσεστερ πωλείται μάλλον η πιο ακριβή μπύρα στον κόσμο, καθώς ένας δημοσιογράφος από την Αυστραλία πλήρωσε 55.000 στερλίνες, δηλαδή 61.429 ευρώ και μάλιστα χωρίς να το καταλάβει.
Και ναι μεν οι καταναλωτές εκφράζουν παράπονα κάθε φορά που το συγκεκριμένο ποτό πωλείται πιο ακριβό, όμως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε κάθε δίκιο με το μέρος του.
Ο Πίτερ Λάλορ, που είναι επικεφαλής συντάκτης για κρίκετ, μετά από έναν αγώνα στο Όλντ Τράφορντ πήγε να πιει μια μπύρα σε ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ.
Όπως ανέφερε στον Guardian, όταν πλήρωσε, δεν είχε μαζί του τα γυαλιά του και υπήρχαν κάποια προβλήματα, οπότε έβαλε δύο φορές τα στοιχεία του.
«Είχα ένα περίεργο συναίσθημα και ρώτησα “πόσο πλήρωσα γι' αυτή τη μπύρα;». Η σερβιτόρα στο μπαρ κοίταξε την απόδειξη, είπε ένα “ω Θεέ μου”, και ήταν διστακτική στο να μου δείξει την απόδειξη.
Μόλις είδε ότι χρεώθηκε 99.983,64 λίρες Αυστραλίας, ο Λάλορ μίλησε στον μάνατζερ του ξενοδοχείου, ο οποίος παραδέχθηκε το λάθος και του υποσχέθηκε ότι θα τον βοηθήσει. Τότε ο δημοσιογράφος έφυγε, θεωρώντας ότι ούτως ή άλλως, η τράπεζα δεν θα ενέκρινε ποτέ ένα τέτοιο μεγάλο ποσό.
Ωστόσο, διαπίστωσε ότι η εκτίμησή του ήταν λάθος μετά από ένα τηλέφωνο που δέχθηκε από την σύζυγό του, η οποία εντόπισε ότι έλειπε ένα μεγάλο ποσό από την υποθήκη. Κι αυτό επειδή ναι μεν η δέσμευση των χρημάτων γίνεται αυτόματα, η αποδέσμευση αργεί.
«Φαίνεται ότι παρήγγειλα την πιο ακριβή μπύρα στην ιστορία», είπε ο Λάλορ συμπληρώνοντας: «ήταν καλή αλλά όχι τόσο καλή».
Εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, πάντως, ανέφερε ότι διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό, ενώ βρίσκονται σε επαφή με τον δημοσιογράφο για να του απολογηθούν και να διασφαλίσουν ότι το πρόβλημα θα λυθεί το συντομότερο δυνατόν.
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Σχετικά

Τον Σεπτέμβρη, πάμε Παλαιά Ελιά!
Εκεί η παράδοση συναντά τη σύγχρονη κουζίνα με τρόπο που σε κερδίζει από το πρώτο πιάτο

Το νεο all day και cool στέκι που "προσγειώνεται" στη Στασικράτους
Η ομάδα του Seline επιστρέφει με ένα φρέσκο project που υπόσχεται να γίνει το νέο talk of the town

Φάγαμε στο νέο σουβλατζίδικο που αλλάζει τα δεδομένα στη Λευκωσία
Παράδοση και μοντέρνα αισθητική συναντιούνται σε ένα σουβλατζίδικο διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Ιστορικό ζαχαροπλαστείο της Λευκωσίας μετά από ολιγόμηνο κλείσιμο άνοιξε ξανά
Το θρυλικό ζαχαροπλαστείο άνοιξε ξανά τις πόρτες του, φέρνοντας πίσω γεύσεις, μυρωδιές και μνήμες που συντρόφεψαν γενιές Λευκωσιατών

The Grand Pairing Series: Βραδιές υψηλής γαστρονομίας και οίνου στο COR
Η υψηλή γαστρονομία του σεφ Chris συναντά τις σπάνιες ετικέτες κρασιών του οινοποιείου Zambartas

Σε αυτά τα 10 μαγαζιά ψήνονται οι νοστιμότερες πίτσες του νησιού
Iδιαίτερες συνταγές, ψήσιμο στον ξυλόφουρνο και υπέροχο περιβάλλον σε 10 μαγαζιά της Κύπρου

H Αραδίππου αποκτά το δικό της Kawacom’s
Στον εμπορικό δρόμο της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου

Γαστρονομική εμπειρία με τον διπλά βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Alex Dilling
Δύο βραδιές υψηλής γαστρονομίας με τον διεθνούς φήμης chef

10 χαλαρά στέκια για ζουμερό σουβλάκι στη Λευκωσία
Από τις παραδοσιακές γειτονιές μέχρι τα πιο μοντέρνα στέκια, η Λευκωσία ξέρει καλά τι σημαίνει ζουμερό σουβλάκι

Δημοφιλές ταβερνάκι στο χωριό, μετακόμισε σε νέο χώρο
Η πιο νόστιμη μετακόμιση της χρονιάς, έγινε στην Αγία Άννα

6+1 νόστιμα μαειρκά της Λευκωσίας για μαμαδίστικα πιάτα
Απολαμβάνουμε λατρεμένα μαγειρευτά και πιάτα κατσαρόλας από την κυπριακή κουζίνα

TasteAtlas: Δύο ελληνικά γλυκά στις 10 κορυφαίες θέσεις του κόσμου
Δύο γλυκές γεύσεις από Σίφνο και Κρήτη μπήκαν στη δεκάδα του κόσμου