Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2019
Ένα πάρτι, σήμα-κατατεθέν της Παλαιάς Πινέζας που διεξάγεται κάθε χρόνο, έρχεται για να σε μεταφέρει και πάλι, έστω και νοερά, σε έναν τροπικό παράδεισο, εμπνευσμένο από τοπία εξωτικών παραλιών και νησιών.
Ο χώρος θα διαμορφωθεί έτσι ώστε τα πάντα να θυμίζουν ‘κλίμα τροπικό’ και θα μεταμορφωθεί όπως ακριβώς αρμόζει στην περίσταση. Το event, όμως, δεν περιορίζεται σε διακοσμητικές πινελιές, αφού τόσο η μουσική όσο και το φαγητό, αλλά και το ποτό, σκοπό έχουν να σε ταξιδέψουν και να σε παρασύρουν σε μέρη μακρινά.
Τρεις γνώριμοι και αγαπημένοι Dj στο κοινό της Πινέζας θα αναλάβουν να δώσουν ‘τροπικό’ και καλοκαιρινό ρυθμό με τα tune και τα beat τους. Οι The Mighty Scoop, Pueblo Franco και Panais Plays θα παίζουν tropical και groove μουσικές (16.00-24.00). Άρα να είσαι προετοιμασμένος, σε περιμένει πολύ… κούνημα!
Γι’ αυτό δεν θέλω να ανησυχείς. Η ομάδα της Παλαιάς Πινέζας έχει πάρει όλα τα απαραίτητα ‘μέτρα’ ώστε να μείνεις ικανοποιημένος και από τις αλκοολούχες επιλογές. Διάλεξε ένα από τα δημιουργικά cocktail που έφτιαξαν ειδικά για το event, όπως το Tropical(ish). Περιέχει Τanqueray London Dry, συνδυασμένο με lychee liqueur και pistachio που σε δροσίζει και θυμίζει παγωτό! Οι επιλογές σου όμως είναι πολλές, αφού το μενού της Πινέζας έχει προσφάτως ανανεωθεί.
Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Tanqueray Rangpur, μια ασιατική παραλλαγή του Gin N’ Tonic ή το Aſterbath, αν ψάχνεις κάτι πιο ελαφρύ και πιο φρουτώδες. Αν πάλι οι γεύσεις σου είναι πιο… μεσογειακές, τότε το Artistic Αpproach είναι τέλειο για εσένα, αφού έχει έντονο το στοιχείο της ελιάς.
Νηστικό αρκούδι χορεύει; Xαρήκαμε ιδιαίτερα όταν μάθαμε πως η Food Forest-Nomadic Catering θα δώσει το ‘παρών’ της και θα αναλάβει τα του φαγητού. Οι λόγοι πολλοί: οι ιδέες της είναι πάντα νόστιμες και ευφάνταστες, σίγουρα και οι vegetarian θα δοκιμάσουν κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους και ξέρεις πως θα φας κάτι φρέσκο και υγιεινό. Τα δύο κορίτσια-ιδρυτές της Food Forest, άλλωστε, δεν κάνουν ποτέ έκπτωση στην ποιότητα.
>> Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, Παλαιά Πινέζα, Μάνης 14, Παλιά Λευκωσία. Πληρ. 70001991.

-
Παλαιά Πινέζα
22 Σεπτεμβρίου 2019
Σχετικά
Ζήστε το απόλυτο Best Night Out στο City of Dreams Mediterranean
Mε δημιουργικά κοκτέιλ, μοναδικές γευστικές εμπειρίες και εκρηκτικά σόου
To πιο "δυνατό" αποκριάτικο πάρτι θα στηθεί σε ένα εμβληματικό Roof Bar
Carnival-Themed Experience στο Roof Bar του NYX Hotel Limassol
Ένα (μασκέ) cabaret show που θα χαρίσει στη Λεμεσό ανεπανάληπτες στιγμές!
Το VELVET - A Modern Cabaret Show – ‘The Masquerade Affair’ έρχεται για ένα βράδυ εκρηκτικό
Το Grecophilia επιστρέφει στην αυλή για ένα ανεβαστικό event
Η επιστροφή του αυθεντικού midday gathering που καθόρισε μια ολόκληρη κουλτούρα
12 πολύ δυνατά parties για την Τσικνοπέμπτη
Με άφθονο φαγητό και μουσική που θα μας βάλει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Έρχεται το μεγαλύτερο Kitsch καρναβαλίστικο πάρτι έβερ
Το απόλυτο και πιο Kitsch καρναβαλίστικο πάρτι της χρονιάς είναι το «10 ΧΡΟΝΙΑ KITSCH PARTY» που επιστρέφει για το Καρναβάλι 2026
Fever-Tree: Νο 1 Best Selling Mixer Brand για 12η συνεχόμενη χρονιά
Για 12η συνεχόμενη χρονιά, τα premium mixers Fever-Tree έχουν ψηφιστεί από τα καλύτερα bars του κόσμου ως το νούμερο ένα mixer brand σε πωλήσεις.
Ξέρουμε πού θα στηθεί το πιο "δυνατό" πάρτι της Τσικνοπέμπτης
Το Columbia Plaza και το MR GREEK υπογράφουν φέτος το πιο εκρηκτικό αποκριάτικο πάρτι της πόλης
Έρχεται η πιο καυτή καρναβαλίστικη βραδιά του χειμώνα
Καρναβαλίστικη Φιέστα με το Windcraft Band
Η Παλαιά (Κι)νέζα ετοιμάζεται για δύο τρελά αποκριάτικα πάρτι
Με ή χωρίς μασκαράδες, αλλά σίγουρα με δυνατή μουσική, κοκτέιλ και χορό
Το Grecophilia ανακοίνωσε Brunch & Gathering νωρίς το μεσημέρι
Στο κέντρο της Λευκωσίας