News , Guide

Μπορείς κι’ εσύ να συμβάλεις στην προστασία του περιβάλλοντος

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2019

Η αποψίλωση των δασών αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες της κλιματικής αλλαγής, καθότι τα δέντρα συμβάλλουν στη ρύθμιση του κλίματος απορροφώντας το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα. Επομένως, όσο λιγοστεύουν τα δέντρα τόσο αυξάνεται η ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που ελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα. Συγκεκριμένα, για την παραγωγή ενός τόνου χαρτιού χρειάζονται περίπου 17 δέντρα. 

Τα τελευταία χρόνια, η μέση θερμοκρασία αυξάνεται με ολέθριες επιπτώσεις για το περιβάλλον. Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής μπορούν να μετριαστούν εάν ο καθένας από εμάς αλλάξει κάποιες απλές καθημερινές συνήθειες, όπως είναι η μείωση της χρήσης χαρτιού.

Η τεχνολογική πρόοδος, μας δίνει αρκετές λύσεις για να μειώσουμε την κατανάλωση χαρτιού. Για παράδειγμα, η δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας και η αρχειοθέτηση σημαντικών εγγράφων και σημειώσεων στις συσκευές μας, μειώνει την κατανάλωση χαρτιού σε μεγάλο βαθμό.

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΟΥ ΜΕΣΩ E-STATEMENT
Η Τράπεζα Κύπρου, στην προσπάθεια της να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος, μας παρέχει τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε για την κατάσταση του λογαριασμού μας online, χωρίς να λαμβάνουμε τον μηνιαίο τυπωμένο λογαριασμό μέσω ταχυδρομείου. Απλά κάνουμε login στην 1bank (Internet Banking) και στην κατηγορία «Statements», επιλέγουμε «Κατάργηση Statement».

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ NISSAN LEAF 
Ακόμη, επιλέγοντας e-statement, μπαίνουμε σε κλήρωση για να κερδίσουμε ένα 100% ηλεκτροκίνητο, μηδενικών εκπομπών ρύπων ΝΙSSAN LEAF. 

Μάθε περισσότερα για το e-statement εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close