News , Guide

Μέχρι πότε θα παρατηρούνται τα έντονα καιρικά φαινόμενα (video)

Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2019

«Δεν αλλάξει η συνοπτική κατάσταση της ατμόσφαιρας. Ότι είχαμε τις προηγούμενες ημέρες θα έχουμε και σήμερα, θα έχουμε και την Πέμπτη, θα έχουμε και την Παρασκευή», ανέφερε ο λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, Παναγιώτης Μούσκος, σε παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή tτου ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο».

Τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον κ. Μούσκος, ευνοείται η δημιουργία καταιγίδων. «Όπως φάνηκε το βράδυ, θα έχουμε και απόψε αλλά και μέσα στην ημέρα καταιγίδες που θα έχουν στο επίκεντρό τους και χαλάζι. Καταιγίδες θα έχουμε μέχρι και το Σάββατο».

Ο κ. Μούσκος, εξήγησε πως, το Σάββατο θα παρατηρηθούν βροχές αλλά δεν θα είναι στην ίδια ένταση όπως αύριο και μεθαύριο.

«Αύριο(σ.σ Πέμπτη), περιμένουμε πτώση στη θερμοκρασία και σταδιακή άνοδο την Παρασκευή και το Σάββατο».

Όσον αφορά την Πορτοκαλί προειδοποίηση που εξέδωσε χθες η Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο κ. Μούσκος σημείωσε πως δεν ισχύει για σήμερα.

Σημειώνεται πώς σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, σε πολλές περιοχές. Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει και χαλάζι.

Δείτε σχετικό βίντεo:

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close