Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2019
Είστε έτοιμοι για την μαγεία των Χριστουγέννων;
Η 3η Christmas Wonderland by Inspired Family Fun έρχεται κοντά μας και φέτος, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο Λευκωσίας και το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολoμωνίδης στην Λεμεσό.
Η Christmas Wonderland φέτος φέρνει κοντά μας μια μοναδική έκπληξη! Για πρώτη φορά στην Κύπρο επισκεφθείτε το πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριουδάκι μινιατούρα από την Γερμανία!
Ακολουθήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων με πρώτο σταθμό το Παλιό Δημαρχείο Λευκωσίας, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, όπου η Christmas Wonderland θα φιλοξενηθεί στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Λευκωσίας ανάμεσα σε παιχνίδια, καρουζέλ, ιπτάμενα ελεφαντάκια, πίστα με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, βαρκούλες, ροντέο και πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες!

Στη συνέχεια η Christmas Wonderland σκορπά τη μαγεία των Χριστουγέννων στη Λεμεσό από το Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνιδης όπου στήνονται τα πιο γλυκά εργαστήρια μπισκοτόσπιτων από τους Σεφ του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων και Γαστρονόμων Κύπρου Eurotoques, τα εργαστήρια παιχνιδιών των ξωτικών, το παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη ο οποίος περιμένει όλα τα παιδιά για να γράψουν το όνομα τους στη λίστα του, πολλά παιχνίδια funfair, παραστάσεις, τα πιο διασκεδαστικά πάρτι με τα ξωτικά και πολλή Χριστουγεννιάτικη μαγεία.
Αυτά και άλλα πολλά, έρχονται για να φέρουν ατελείωτες στιγμές δημιουργίας, χαράς και διασκέδασης σε όλη την οικογένεια και να σκορπίσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων! Η είσοδος ανέρχεται στα 2 ευρώ το άτομο. Όπως πάντα οι εθελοντές του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος θα είναι μαζί μας για δειγματοληψίες.
Σχετικά
Τα «Σπιτάκια με Οθόνες» εμφανίζονται στους δρόμους των Αγίων Ομολογητών
Για μία μέρα, οι δρόμοι των Αγίων Ομολογητών κλείνουν για τα αυτοκίνητα και ανοίγουν για περπάτημα, ποδήλατα, παιχνίδια, αγορές, φαγητό, εργαστήρια, μουσική και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες
Τον Οκτώβριο θα πάμε για παλουζέ, τραχανά, χαρουπόμελο, σουτζούκο και ζιβανία στον Κάτω Δρυ
Αναβιώνουμε την πολιτιστική κληρονομιά του Κάτω Δρυ σε μια ξεχωριστή γιορτή
Το ArtCargo Festival επιστρέφει στην Κύπρο τον Οκτώβριο για την πρώτη του διοργάνωση στη Λευκωσία
Περισσότεροι καλλιτέχνες. Περισσότερες συναντήσεις. Περισσότερο “φορτίο” για ξεφόρτωμα
Μια Yoga Αλλιώτικη
Μια ξεχωριστή εμπειρία ευεξίας με τον διεθνούς φήμης αρπιστή Victor Espínola στο Mediterranean Beach Hotel
Weekend Agenda: 41υπέροχα πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φεστιβάλ, συναυλίες, θέατρο, παραδοσιακές γιορτές και ξεχωριστές εμπειρίες γεμίζουν την ατζέντα 11–13 Σεπτεμβρίου
Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, η οδός Γλάδστωνος κλείνει για τα αυτοκίνητα και ανοίγει για τους πεζούς
Η Λεμεσός θα κινείται Λάου Λάου για 9 ολόκληρες ώρες
End of Summer στην Άλασσα με παιχνίδια για όλους
Παιχνίδια και δραστηριότητες, μουσική, φουσκωτά, εκπλήξεις και πολλές στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια
Εργαστήριο παραδοσιακής υφαντικής με αργαλειό στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Γιόλου
Εργαστήρια HerCraft Cyprus: Γυναίκες, παράδοση και βιώσιμη χειροτεχνία
Φερ’ τη φουκού σου και έλα να ψήσουμε παρέα για καλό σκοπό!
Mια όμορφη μέρα γεμάτη παρέα, φαγητό και προσφορά!
Μια όμορφη βραδιά γεμάτη παράδοση, στην Ποταμιά
Με αφορμή το Πανηγύρι του Τιμίου Σταυρού
Στα ωραία Λεύκαρα τον Σεπτέμβριο θα στηθεί μια γιορτή με λευκαρίτικο ταβά, μουσική και χορό
Μια όμορφη διήμερη γιορτή που φέρνει κοντά την πίστη, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά των Λευκάρων, με μουσική, χορό και αυθεντικές τοπικές γεύσεις