Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2019
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό "Πανηγύρι Αγάπης και χαράς στην αυλή μας" που πλέον έγινε θεσμός και βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής, ανοίγει και φέτος τις πόρτες του στις 21 Δεκεμβρίου με διάφορες εκδηλώσεις για μεγάλους και παιδιά που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2019.
Στις 21 Δεκεμβρίου στις 19:00 στον ρωσικού τύπου ιερό ναό του Αποστόλου Ανδρέου και πάντων των Ρώσων Αγίων, θα διοργανωθεί Χριστουγεννιάτικη συναυλία, της οποίας τα έσοδα θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ΜΚΟ Κεντρική Υπηρεσία Αλληλεγγύης Ταμασού (ΚΥΚΑΤ) που σκοπό έχει την σίτιση και στήριξη αριθμού άπορων οικογενειών, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων,υπό την διεύθυνση του Σταύρου Παπαντωνίου, με την Ορχήστρα Συναυλιών Λευκωσίας, το Χορωδιακό Σύνολο Αρμονία και τους σολίστ: Μαρίζα Αναστασιάδη (σοπράνο), Έλλη Κουτσούλη (σοπράνο), Μάριο Ανδρέου (τενόρο), Ανδρέα Ιακωβίδη (βαθύφωνο). Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα.
Είσοδος 20 ευρώ.

Στις 22 Δεκεμβρίου το χωριό θα είναι πραγματικά ένα μεγάλο πανηγύρι από τις 10:00-21:00 με αγορές 10 Φιλανθρωπικών οργανώσεων και συνδέσμων γονέων, μουσική, χορούς, χορωδίες , παιδική γωνιά με φουσκωτά ,μικρά καρουσέλ, κατασκευές, σινεμά, face painting κτλ, φαγητό από επαγγελματίες, ζεστό κρασί αλλά και δωρεάν μοναστηριακή σούπα.
Από όλη αυτή τη γιορτή φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης που θα δίνει δώρα στα παιδιά από τις 11:00 μέχρι τις 12:30.
Η είσοδος στο χώρο θα είναι δωρεάν.
Στις 23 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης μεταξύ 5:30 – 6:30 μ.μ. οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν την Φιλαρμονική Ορχήστρα Αστυνομίας Κύπρου σε χριστουγεννιάτικη μουσική. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Στις 28 Δεκεμβρίου στις 19:00 συναυλία με την Αλέξια «A JAZZY CHRISTMAS WITH ALEXIA». Μία συναυλία με ντζαζ μουσική και τραγούδια τα οποία ακούστηκαν και αγαπήθηκαν μέσα από τις χριστουγεννιάτικες Χολιγουντιανές ταινίες.
Είσοδος 10 ευρώ.
Στις 26 & 30 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό Κέρασμα για όλους.
οι επισκέπτες μπορούν να επισκέπτονται το Χριστουγεννιάτικο χωριό καθημερινά , να απολαμβάνουν τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και ατμόσφαιρα , ενώ τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάζουν στους διαμορφωμένους για αυτά χώρους.
Στηρίζει: Ο Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ

-
Ιερά Μητρόπολη Ταμασού & Ορεινής
21 Δεκεμβρίου - 30 Δεκεμβρίου 2019
Σχετικά
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο
Το 20ό Boyz Stuff Show επιστρέφει και φέτος. Μαζί η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας και η 15η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου
Επιστρέφει το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, για καλό σκοπό!
Με νέα και μεταχειρισμένα βιβλία από 1-5 ευρώ
Γιορτή του Αγίου Δημητρίου με ζιβανία και παλουζέ
Παράδοση, μουσική και χαρά στην καρδιά του χωριού
Το πιο μαγικό διήμερο του χρόνου θα στηθεί στο χωριό Mονάγρι!
Η πλατεία στο χωριό Μονάγρι σε έναν μαγικό Χριστουγεννιάτικο κόσμο!
Μία Halloween βραδιά με προβολή ταινίας, δραστηριότητες και φαγητό για όλους
Μια ξεχωριστή Halloween εμπειρία γεμάτη παιχνίδια, δημιουργίες και διασκέδαση
H παραδοσιακή γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά επιστρέφει στη Λευκωσία
Η πολυαναμενόμενη παραδοσιακή γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά του Κυπρογερμανικού Πολιτιστικού Συνδέσμου, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Η 2η εβδομάδα της Μπιενάλε Λάρνακας 2025 συνεχίζει με συμμετοχικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια και φιλοσοφικές συζητήσεις
Oι καλλιτέχνες και το κοινό καλωσόρισαν με ενθουσιασμό την τέταρτη έκδοση της Μπιενάλε
Το Paddle for Autism 2025 επιστρέφει στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Στην καρδιά του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού (ISTF 2025)
20 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική και τέχνη – οι επιλογές που ξεχωρίζουν
H Σαλαμιού ετοιμάζει κάτι πολύ ξεχωριστό (για τις γιορτές)
Για τρεις μέρες το χωριό μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό, με τραγούδια, κάλαντα, μυρωδιές και χαμόγελα
Λαμπερό Φιλανθρωπικό Fashion Show του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού στη Λεμεσό
Μια βραδιά μόδας στο Four Seasons με σκοπό την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Κλάδου Λεμεσού