18 October 2013
Arts & Culture , Επόμενες Παραστάσεις

Τελευταίες παραστάσεις για το "Λεωφορείον ο Πόθος"

Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνονται οι παραστάσεις, του βραβευμένου και άκρως συγκινητικού αυτού δράματος του Tennessee Williams

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2013

Στο έργο, το οποίο μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία στον κινηματογράφο, κερδίζοντας τέσσερα βραβεία Όσκαρ και αφήνοντας εποχή με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Vivien Leigh και τη ζωώδη παρουσία του Marlon Brando, ο εύθραυστος ψυχισμός της πρωταγωνίστριας Blanche DuBois, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την άγρια παρακμή και ωμότητα του Αμερικανικού νότου. Η Blanche, μια ρομαντική και καταθλιπτική δασκάλα, έρχεται να μείνει στο σπίτι της αδερφής της, Stella, στη Νέα Ορλεάνη, προκαλώντας την εχθρότητα αλλά και τον κρυφό ερωτικό πόθο του άξεστου συζύγου της τελευταίας. Η σκληρή καθημερινότητα και οι σκοτεινοί πόθοι, συνυπάρχουν σε αυτό το αριστοτεχνικά γραμμένο θεατρικό έργο, το οποίο φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Αντρέα Τηλεμάχου. Στην ανατρεπτική αυτή παραγωγή, ο Αντρέας Τηλεμάχου θα υποδυθεί την Blanche DuBois, ο Μαρίνος Ξενοφώντος τον Stanley Kowalski και η Μαρία Μιχαήλ την Stella Kowalski, ενώ το καστ των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: Νίκος Κορομίας, Πάολα Απαρίσιο, Χαράλαμπος Χριστοδούλου, Άγγελος Χατζημιχαήλ, Χρύσανθος Δημητριάδης, Άγγελος Αγγελή, Άντρη Μηνά. Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι ο γνωστός σχεδιαστής Γρηγόρης Εγγλέζος, είναι αυτός που επιμελήθηκε όλα τα κοστούμια του έργου ενώ τα κοσμήματά φέρουν την υπογραφή του σχεδιαστή κοσμημάτων Ανδρέα Ζαννετίδη. Τα σκηνικά θα επιμεληθεί ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος και τη μουσική επιμέλεια ο Αντρέας Τηλεμάχου.

Τακτικές παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 20.30 και κάθε Κυριακή στις 20.00. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22573031 και στο https://www.facebook.com/TheatroAnemona.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close