Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2019
Το ΚΥΦΑ (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS), σε συνεργασία με την σχεδιάστρια μόδας Ελίνα Λεβέντη, τον hair stylist Στράτο Δημητρίου και την εταιρία Wella Professionals, διοργανώνουν ένα ταξίδι στον χρόνο, με επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας και παρουσίαση «Ημερολογίου ΚΥΦΑ 2020» με θέμα: «Κυπριακή Παράδοση, κάνοντας το Παλιό-Σύγχρονο».
Στόχος είναι να αναδειχθεί η Κυπριακή Παράδοση με ένα μοναδικό τρόπο, και να σταλεί το μήνυμα της σύγχρονης εξέλιξης μέσω της παράδοσης. Με ένα μοναδικό και διαφορετικό τρόπο, στέλνονται μηνύματα για την συνέχιση της παράδοσης των γονιών και των παππούδων μας, μέσα από καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο τους, όπως είναι η σχεδιάστρια μόδας, Ελίνα Λεβέντη.
Παράλληλα στην εκδήλωση θα διατίθεται προς πώληση και ένα συλλεκτικό αριθμημένο ημερολόγιο 1000 αντίτυπων μόνο. Η παρουσίαση του ημερολογίου θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκέμβριου 2019 στην Δημοτική Αγορά Λεμεσού (Παντοπουλείο), η οποία για πρώτη φορά προσφέρεται για διοργάνωση εκδήλωσης. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει ένα φανταστικό FASHION SHOW με τις υπέροχες δημιουργίες της Ελίνας Λεβέντη, η οποία διαπρέπει στο χώρο της μόδας εδώ και 22 χρόνια, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με after party από τον Δώρο Δημοσθένους.
Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του ημερολογίου και της εκδήλωσης θα δοθούν στον ΚΥΦΑ ως Χριστουγεννιάτικο βοήθημα στους οροθετικούς συνάνθρωπους μας και ιδιαίτερα σε γυναίκες με παιδιά.
Επίτιμη Προέδρος ΚΥΦΑ είναι η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, της οποίας η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ και προπωλούνται:
Πληροφορίες Ελίνα Λεβέντη: 25348623
Σχετικά

Πάσχα στον Κάτω Δρυ με κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, ποδόσφαιρο και παραδοσιακά παιχνίδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Ελεύθερη η είσοδος (αύριο) σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μνημείων και χώρων ICOMOS

Spring Festival: Η απόλυτη ανοιξιάτικη γιορτή επιστρέφει στο My Mall!
Δύο ημέρες γεμάτες χαρά, παιχνίδι και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Ο Δήμος Αμμοχώστου τελεί την Ακολουθία του Επιταφίου στην κατεχόμενη πόλη
Δωρεάν λεωφορεία από Λεμεσό, Λάρνακα και Δερύνεια

Στη Λευκωσία (και φέτος) οι Επιτάφιοι θα συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας
Και φέτος θα τιμήσουμε το ιερό έθιμο

Έρχεται η 16η Ετήσια Έκθεση Κάκτων και άλλων Παχυφύτων
Όπως κάθε χρόνο, στον ίδιο χώρο, η ίδια πετυχημένη φόρμουλα

Πάσχα στην πλατεία του Άη Γιάννη με πλούσιο πρόγραμμα
Λαμπρατζιά, πασχαλινά κεράσματα, μουσικές βραδιές και παραδοσιακά παιχνίδια

Mat Pilates, υγιεινό brunch και κρασί με θέα το γαλάζιο
Συνδυάστε την κίνηση, τη γεύση και τη χαλάρωση

Οινογνωσία σε μια όμορφη αυλή με θέα το Τρόοδος
Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα στο Οινοποιείο Πιττάλη

Την Δευτέρα του Πάσχα θα γιορτάσουμε παρέα στο προαύλιο της εκκλησίας Φρενάρους
Πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια με τον Μιχάλη Χατζήμιχαηλ

Δωρεάν λουκουμάδες, παραδοσιακά παιχνίδια και μουσική τη Δευτέρα της Λαμπρής στα Λιβάδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Γιορτάζουμε την άνοιξη στο Πάρκο Γαϊδουριών Φράγματος Άχνας
Με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια