Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2019
Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά εκατοντάδες άνθρωποι ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, θα ξεχυθούν στους δρόμους της Πάφου στις 15 Δεκεμβρίου 2019, κοκκινίζοντας ολόκληρη την πόλη, με την καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ''Santa Run - Πορεία Αγάπης''.
Πρόκειται για έναν περίπατο, μια πορεία, για μικρούς και μεγάλους Άγιους Βασίληδες, με στόχο τη δημιουργία μιας γιορτινής και χαρούμενης ατμόσφαιρας στους δρόμους της πόλης, αλλά και την ενίσχυση των εθελοντικών σωματείων και των φιλανθρωπικών οργανώσεων.
Η πορεία θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί από την Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (μπροστά από το Δημαρχείο), όπου θα διανέμονται καπελάκια Άγιου Βασίλη σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ακολούθως, μικροί και μεγάλοι θα περπατήσουν μέχρι την πλατεία Κένεντυ, όπου από τις 11.00π.μ εώς την 1.30μμ, θα στηθεί μια "Γιορτή Αγάπης" στο πεζόδρομο της Μακαρίου, με φιλανθρωπικό παζαράκι, με την συμμετοχή πέραν των 25 εθελοντικών σωματείων και οργανώσεων, όπου θα πωλούν σε συμβολικές τιμές δικές τους κατασκευές, ενισχύοντας τις εθελοντικές οργανώσεις της πόλης.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν φουσκωτά, ξυλοπόδαροι, μάγοι για παιδιά, Άγιοι Βασίληδες, ζωγραφιές προσώπου, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα καθώς και άλλα πολλά.
Εσύ θα λείπεις;
Πάρε λοιπόν την οικογένεια και τους φίλους σου, φόρεσε την δικιά σου στολή Άγιου Βασίλη, βάλε τα αθλητικά σου και έλα να γίνουμε όλοι ένα μαζί σε αυτή την όμορφη εμπειρία χαράς και προσφοράς, κοκκινίζοντας όλη την πόλη της Πάφου.
Σχετικά
Περπάτα την πόλη μας τζιαι δες την αλλιώς!
Την Τρίτη, μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού για μια νυχτερινή περιδιάβαση στην εντός των τειχών πόλη, με αφετηρία το Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας.
Αυτές είναι οι επόμενες μεγάλες εκδηλώσεις που έρχονται στο γραφικό Όμοδος
Η καρδιά της κυπριακής υπαίθρου συνεχίζει να χτυπά δυνατά στην ορεινή Λεμεσό
Στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας θα στηθεί μία όμορφη γιορτή με παιχνίδια, φαγητό, μουσική και διασκέδαση
Η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς που διοργανώνει το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου επιστρέφει και φέτος
Μαμάδες θηλάζουν ταυτόχρονα στη Μαρίνα Λεμεσού
Μια συμβολική δράση για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού
Το Open House Festival επιστρέφει στη Λεμεσό με σύγχρονο χορό και περφόρμανς
3 μέρες, 7 καλλιτεχνικές προτάσεις με το σώμα και την κίνηση στο επίκεντρο
Η Χριστουγεννιάτικη Λυμπιανούπολη ανακοίνωσε ημερομηνίες
Eτοιμάσου για ένα διήμερο γεμάτο αστερόσκονη!
European Researchers’ Night 2026: 20 χρόνια επιστήμης, έρευνας και έμπνευσης!
Εντυπωσιακά πειράματα, εργαστήρια, παιχνίδια, κουίζ, προσομοιώσεις, παρουσιάσεις και διαγωνισμοί περιμένουν τους επισκέπτες, ενώ ειδικές δράσεις έχουν σχεδιαστεί για παιδιά και οικογένειες
To Halloween επιστρέφει στο πάρκο με τους λαβύρινθους
Ένα spooky Σαββατοκύριακο γεμάτο κολοκύθες, μαγεία και τρόμο
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγάλη «Γιορτή της Γειτονιάς»
Μια βραδιά γεμάτη μουσική και κέφι, που ενισχύουν το αίσθημα της κοινότητας στην πόλη της Λεμεσού!
Το Παναϊρίν του Χωρκού έρκεται στον Καλοπαναγιώτη!
Ένα χωρκό, δυο κοινότητες και μια μεγάλη γιορτή που φέρνει τον κόσμο κοντά.
Μια βραδιά Αστρονομίας με τηλεσκόπια, Astro Quiz και έναν κορυφαίο Κύπριο αστροφυσικό
Mια ξεχωριστή βραδιά Αστρονομίας στο κέντρο της Λεμεσού, με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, τηλεσκόπια, παρατήρηση του ουρανού και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων.