Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2019
Μία νέα σειρά φυσικών προϊόντων είναι στη διάθεση των καταναλωτών. Οι χειροποίητες, ελληνικές μαρμελάδες Evlogia, που παρασκευάζονται σε μία έκταση 84 στρεμμάτων σπάνιας φυσικής ομορφιάς στη Ναυπακτία, ξεχωρίζουν από την ασύγκριτη γεύση τους και τη μοναδική τους ποιότητα.
Οι μαρμελάδες Evlogia διαφέρουν γιατί παρασκευάζονται από ολόκληρα φρούτα κομμένα στο χέρι. Αποκτούν τη γλύκανσή τους μόνο με φυσικά σάκχαρα, χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, χρωστικών ή συντηρητικών, ενώ οι πρώτες ύλες διαχειρίζονται σε ήπιες συνθήκες θέρμανσης ώστε να διατηρούν το χρώμα και τη γεύση των φρούτων.
Προσφέρονται σε πολλές, μοναδικές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Μαρμελάδες φρούτων, Πανδαισία Φρούτων και μαρμελάδες με αποστάγματα δημιουργούν μία μοναδική γκάμα γευστικών επιλογών. Απολαύστε μαρμελάδα φράουλα, εσπεριδοειδή, κεράσι, ροδάκι ή τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις φράουλα-μπισκότο, σύκο-καρύδι, πορτοκάλι με ούζο, κεράσι με μαστίχα και πολλά ακόμα!
Οι μαρμελάδες Evlogia είναι ο καλύτερος φίλος μιας φέτας ψωμιού και όχι μόνο! Gourmet δημιουργίες, platter τυριών, σαλάτες, πιάτα κρεατικών, γλυκά, παγωτά, κρέπες, βάφλες, γιαούρτι και πολλά ακόμη εδέσματα αποκτούν άλλη διάσταση και απογειώνονται γευστικά με την προσθήκη μιας κουταλιάς χειροποίητης μαρμελάδας Evlogia.
Οι μαρμελάδες Evlogia, πέρα από τη μοναδική τους φυσική γεύση, είναι ακόμη πιστοποιημένες με τα σημαντικότερα παγκόσμια πρότυπα που καθορίζουν τις ειδικές απαιτήσεις για την ασφάλεια, νομιμότητα και ποιότητα των τροφίμων όπως HACCP και IFS Food Standard.
Εισάγονται στην Κύπρο από την εταιρεία Εύρηκα και είναι διαθέσιμες στα σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.
Σχετικά

Ένα παρεΐστικο ταβερνάκι για να απολαύσεις καλό αντικριστό
Γεύσεις της κρητικής παράδοσης, σε ένα γραφικό ταβερνάκι όπου καλοτρώς και καλοπίνεις ολόχρονα

A palette of experiences: Wine & dine στο Aphrodite Hills Resort
Εκλεκτό κρασί και μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες

Inamo & Ahinos: Μεσόγειος και Ασία στην ίδια ειδυλλιακή βεράντα!
Στον κοσμοπολίτικο Πρωταρά έχουν πάρει την υπόθεση φαγητό πολύ στα σοβαρά.

Το LPM γιορτάζει τα τρία χρόνια παρουσίας του στη Λεμεσό με ένα πάρτι που θα μείνει στην ιστορία
Το La Petite Maison γιορτάζει την 3η του επέτειο στο Parklane Resort & Spa με ένα λαμπερό διήμερο πάρτι που τα έχει όλα!

Τρώμε κρέπα με ξυλάκι σε έναν υπέροχο κήπο στο χωριό, δίπλα στο ποτάμι
Μία κρεπερί που δημιούργησε κάτι μοναδικό και πρέπει να δοκιμάσεις

Fabio Genghini: Η νέα γαστρονομική υπογραφή του Annabelle: Όταν η Ιταλία συναντά την Ασία στην Κύπρο
Στην Πάφο, ο Chef του Annabelle ζυμώνει μνήμες από Ιταλία, Ασία και Κύπρο σε πιάτα που μιλούν με αρώματα και συναίσθημα

Το αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο στην Αγία Νάπα ξεκινά happy hour!
Από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη με δωρεάν μαργαρίτα

Το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς που θα μείνει αξέχαστο: Οι κορυφαίες στιγμές του Chef’s Kiss Food Festival
Επισκεφθήκαμε το πρώτο γαστρονομικό φεστιβάλ στην υπέροχη Μαρίνα Αγίας Νάπας και σας μεταφέρουμε τις καλύτερες στιγμές του!

Street food εμπειρία χωρίς όρια: 20 κουζίνες στο κέντρο της Λεμεσού
Από αγαπημένα comfort food μέχρι εξωτικές γεύσεις, κάθε γωνιά αυτού του χώρου έχει κάτι μοναδικό για όλους!

Ο "Πορφύριος" ετοιμάζεται να σερβίρει και φέτος Οφτόν Κλέφτικον "Συρτόν" στο χωριό!
Ένα απάχικο εστιατόριο στο χωριό, που φτιάχνει το καλύτερο οφτό, ανάβει και φέτος τους φούρνους

Δοκιμάσαμε πρώτοι τα νέα, εντυπωσιακά πιάτα του Σταυρή Γεωργίου για το ανανεωμένο μενού του Stavris Kitchen
Αρμονικές γεύσεις με πετυχημένους συνδυασμούς κυπριακών υλικών και μεσογειακής κουζίνας

Γνωστό μπραντσάδικο της ελ. επ. Αμμοχώστου μας αποχαιρετάει και κλείνει για λίγο
Ένα αγαπημένο στέκι που κατεβάζει ρολά για το καλοκαίρι