Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2019
Το σπιτάκι μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 άτομα μόνο για δύο νύχτες και το κόστος διαμονής ανέρχεται στις 99 λίρες το βράδι. Οι λάτρεις των γλυκών και της σοκολάτας θα μπορούν να δοκιμάσουν τα φαγώσιμα στεφάνια κατά την άφιξη, θαυμάζοντας ταυτόχρονα τα εντυπωσιακά παράθυρα που είναι εμπνευσμένα από τα γλειφιτζούρια μπαστουνάκια, καθώς και τη λαμπερή, χιονισμένη πρόσοψη με το λευκό ζαχαρωτό γλάσο.

Στο εσωτερικό, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το δωρεάν καλάθι με εορταστικό αφρώδες κρασί και μια επιλογή αγαπημένων γλυκών στο Candy Lounge, που τους τοίχους του κοσμούν μεγάλα ζαχαρωτά. Επιπλέον, το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει το χρώμα μαλλιού της γριάς και είναι στολισμένο με γλειφιτζούρια μπαστουνάκια και φαγώσιμες χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μικρά βραχάκια από κουλουράκια ζάχαρης οδηγούν τους επισκέπτες στο μεγάλο υπνοδωμάτιο Ginger-Breadroom, μια πραγματική απόλαυση εμπνευσμένη από τα παραμύθια, όπου οι επισκέπτες θα βυθιστούν σε ένα γιορτινό δάσος, γεμάτο με απολαυστικά φαγώσιμα κουκουνάρια από σοκολάτα.

Στη συνέχεια ακολουθεί μια πανδαισία σοκολάτας στην κουζίνα Coco-Kitchen, όπου οι επισκέπτες θα βρεθούν μέσα σε μια τεράστια σοκολάτα καραμέλας, με τοίχους από λιωμένη σοκολάτα και δάπεδα από καραμέλα. Οι απίστευτες εγκαταστάσεις του καταλύματος που είναι εμπνευσμένες από γλυκά, περιλαμβάνουν επίσης ένα μπάνιο Sugar Cube-icle.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο σπιτάκι φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για την περίοδο των εορτών και το booking δεν δέχεται πλέον άλλες κρατήσεις. Ελπίζουμε όμως ότι θα ανοίξει τις πύλες του τα επόμενα Χριστούγεννα.
Σχετικά
Δημοφιλές ξενοδοχείο της Λεμεσού τιμάται με ένα MICHELIN Key
Μια νέα διάκριση που αναγνωρίζει την τέχνη της φιλοξενίας
€10.000 για να μετακομίσεις στην Ελλάδα – Tι ισχύει για οικογένειες από την Κύπρο
Ποιοι μπορούν να λάβουν την ενίσχυση
5 low budget προορισμοί για solo φθινοπωρινή απόδραση
Ιδανικοί προορισμοί, σε Ελλάδα και εξωτερικό, για μοναχικές εξορμήσεις την περίοδο του φθινοπώρου
Οι καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Οκτώβρη
Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να ταξιδεύετε μόνο και μόνο επειδή τελειώνει το έτος
Τα ταξίδια έχουν πλέον και… γεύση: Αθήνα, Μύκονος και Σαντορίνη στις κορυφαίες food & drink εμπειρίες του κόσμου
Στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας βρίσκεται μια γαστρονομική βόλτα στο Ρέικιαβικ, με στάσεις από food trucks έως εστιατόρια
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τα 21α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2026
Ο σημαντικότερος θεσμός που τιμά τη γυναικεία παρουσία, δημιουργικότητα και προσφορά στην Κύπρο επιστρέφει για 21η χρονιά
Η Λευκωσία μόλις κέρδισε ένα MICHELIN Key
Πρώτο Michelin Key για το Amyth of Nicosia - Διατηρεί τη διάκρισή του το Amyth of Mykonos
Αυτές είναι οι 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για το 2026
Μόλις έξι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες κατάφεραν να βρεθούν στην πρώτη 20άδα
Γιατί αυτή η ιταλική πόλη είναι ο τέλειος προορισμός για ένα Σαββατοκύριακο το φθινόπωρο
Όσα αξίζει να δείτε και να κάνετε σε μια απο τις ωραιότερες ιταλικές πόλεις, τη Βερόνα, το φθινόπωρο.
Φιλανθρωπικό Δείπνο «Dinner For Life» Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Μια ξεχωριστή βραδιά, που ένωσε την κομψότητα, τη μουσική και, πάνω απ’ όλα, την προσφορά
Τα 10 πιο δημοφιλή κάστρα και παλάτια της Ευρώπης, σύμφωνα με κριτικές ταξιδιωτών
Η νέα κατάταξη από την ταξιδιωτική εταιρεία TUI Musement