Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2019
Ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας διοργανώνει το ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας για 16η συνεχή χρονιά. Η φετινή διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Λάγιας. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου 2019 από τις 3μμ. μέχρι και τις 9μμ.
Το 16ο Φεστιβάλ παραδοσιακής Κουλτούρας έχει θέμα το χαρούπι και τα παράγωγα του. Στα περίπτερα επίδειξης και γευσιγνωσίας το χαρουπόμελο, οι πισίες και τα τερτζιελλούθκια θα έχουν την τιμητική τους.
Παράλληλα ο αγαπημένος Σεφ Χρίστος Χριστοδούλου θα παρουσιάσει δημιουργικές συνταγές με χαρουπόμελο και άλλα τοπικά προϊόντα.
Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους και να ταξιδέψουν σε γαστρονομικές διαδρομές στα εργαστήρια παρασκευής παραδοσιακών προϊόντων που θα βρίσκονται στο χώρο.
Μαζί μας θα βρίσκεται και ο ετήσιος μας χορηγός, η εταιρία Παραδεισιώτης με τα γευστικά προϊόντα από κοτόπουλο.
Σας περιμένουμε 1η Οκτωβρίου 2019 στη Λάγια.
"Φέτος κερνάμε παραδοσιακά στη Λάγια"
Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη.
Σχετικά


Πάσχα στην Γαλάτα με μουσική, χορό και παιχνίδι
Από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Τρίτη του Πάσχα


Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για τον 5ο αγώνα Run for Autism Half Marathon
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε

Ανοιξιάτικο πασχαλινό σαββατοκύριακο στο Υφαντουργείο στην Παλιά Λευκωσία
Με πρωταγωνιστές το εκρηκτικό SecondLife Wardrobe Gala & το Μοναδικό DIM (Did It Myself) Bazaar

Πασχαλινές Εκδηλώσεις στο My Mall: Γνωρίστε από κοντά την αγαπημένη μασκότ Πέπα!
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μαγικές στιγμές με δημιουργικές δραστηριότητες, διαδραστικά εργαστήρια

Ξεκινάει σήμερα το Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού Παραλιμνίου «Φωνές τζιαι Θύμησες»
Δύο μοναδικά στοιχεία της πολιτιστικής ταυτότητας του Παραλιμνίου, η «Φωνή Παραλιμνίτσσα» και «Το Παναΰριν τ’ Άη Γιωρκού», στο επίκεντρο του φετινού πρώτου φεστιβάλ.


Το Άρσος έφτιαξε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις για το Πάσχα
Παραδοσιακά παιχνίδια, τόμπολα, παλουζές, φλαούνες κι άλλα πολλά!

Το Σάββατο στο ειδυλλιακό Μεσαιωνικό Μοναστήρι της Αγίας Νάπας θα ψαλούν τα Κάλαντα του Λαζάρου
Εκδήλωση για τον Άγιο Λάζαρο διοργανώνει το Σάββατο του Λαζάρου το Δ.Δ Αγίας Νάπας-Δήμου Αγίας Νάπας

Παιχνίδια, διαγωνισμοί και φαγητό για μικρούς και μεγάλους στην "2η Μαγιάτικη Οδό"
Στην Επισκοπή με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Το Ακάκι έχει ετοιμάσει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα με πασχαλινές εκδηλώσεις
Η Εταιρεία Ανάπτυξης Ακακίου «Ο ΣΕΡΡΑΧΗΣ» διοργανώνει ακόμη μια χρονιά, Πασχαλινές εκδηλώσεις στην Πλατεία Ακακίου, την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα!