Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2020
Το «Music Legends» είναι μια νέα συλλογή από το «The Royal Mint» («Βασιλικό Νομισματοκοπείο») που αποτίει φόρο τιμής στα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες των οποίων η στάση, ο ήχος και η εμφάνιση καθόρισαν τη μουσική βιομηχανία των προηγούμενων δεκαετιών.
Η πρώτη συλλογή νομισμάτων είναι αφιερωμένη σε μία από τις πλέον εμβληματικές μπάντες όλων των εποχών, τους Queen, που δημιουργήθηκαν στο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και συνδύασε τον σκληρό ήχο της ροκ με την ποπ ευαισθησία, επαναπροσδιορίζοντας το είδος της μουσικής ανεβάζοντας το επίπεδο.
Το συγκρότημα έχει ηχογραφήσει μερικούς από τους «ύμνους» της ροκ μουσικής και οι θαυμαστές τους, τούς αποθέωναν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση.
Στη συλλογή απεικονίζονται τα μουσικά όργανα των μελών της μπάντας.
Η Red Special κιθάρα του Μπράιαν Μέι, το Fender Precision μπάσο του Τζον Ντίκον, τα Ludwig™ τύμπανα του Ρότζερ Τέιλορ, το μικρόφωνο και το Bechstein ™ πιάνο, με τις πρώτες νότες του κομματιού «Bohemian Rhapsody» του Φρέντι Μέρκιουρι.
Τη σειρά νομισμάτων των 5 λιρών σχεδίασε ο Κρις Φέισι. Παράλληλα με την χρυσή, την ασημένια και την Brilliant Uncirculated έκδοση, τα νομίσματα κυκλοφορούν και σε ακόμα τρεις διαφορετικές εκδόσεις, αποκλειστικά από το «The Royal Mint», σε τιμές που κυμαίνονται από 13 λίρες μέχρι 2.020 λίρες.
Πηγή: In.gr
Σχετικά

Διαμονή σε ένα υπέροχο τριγωνικό σπιτάκι, που κρύβεται μέσα στο δάσος της ορεινής Κύπρου
Το ξύλινο σπιτάκι που συνδυάζει την απλότητα με την άνεση

Η Lidl Κύπρου στηρίζει για ακόμα μία χρονιά την καλοκαιρινή κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Έμπρακτη προσφορά της εταιρείας προς τον οργανισμό για την ενδυνάμωση και την κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών


Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Αισθητή άνοδος τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο Pendeli Resort στις Πλάτρες
Η αναγέννηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Η Property Gallery ανακοινώνει το νέο Pendeli Resort στις Πλάτρες

Squid Game: America-Έρχεται το αμερικανικό spin-off με σκηνοθέτη τον David Fincher!
Το φαινόμενο Squid Game ταξιδεύει στο Λος Άντζελες με νέα ιστορία και βαριά ονόματα στο τιμόνι

30 χρόνια Partners: Η διαφημιστική που άλλαξε την επικοινωνία στην Κύπρο
Μια πορεία εξέλιξης, δημιουργικότητας και έργων με ουσία

Νέο μεγάλο ρεκόρ για το Squid Game στο Netflix
Η τρίτη σεζόν κατέλαβε την 1η θέση στα εβδομαδιαία Top 10 της πλατφόρμας σε 93 χώρες. Πρώτη φορά μια σειρά πετυχαίνει κάτι ανάλογο την πρώτη εβδομάδα προβολής της.

Olympo: Η νέα σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα
Το “Olympo” είναι ήδη στη λίστα των δημοφιλέστερων σειρών του ελληνικού Netflix και σπάει ταμεία σε κάθε χώρα που προβάλλεται


Η Wizz Air (μόλις) ανακοίνωσε πτήσεις από τη Λάρνακα σε έναν νέο προορισμό
Νέο δρομολόγιο Wizz Air από Λάρνακα προς Tίρανα

Το “Maritime Cyprus 2025” επιστρέφει στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Ένα κορυφαίο γεγονός του διεθνούς ναυτιλιακού χώρου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο