Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2020
Το πρώτο στην Κύπρο one-stop-shop αποκλειστικά για επαγγελματίες ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγες μόνο μέρες στη Λεμεσό.
Με στόχο να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επαγγελματιών του νησιού, το «BEST VALUE για επαγγελματίες» απευθύνεται σε επιχειρήσεις τόσο από τον κλάδο της Μεταπώλησης (supermarket, mini market, περίπτερα, κάβες, οπωρολαχανοπωλεία, κρεοπωλεία, φούρνους, χονδρέμπορους κ.ά), όσο και από τον κλάδο της Μαζικής Εστίασης και Ho.Re.Ca. (εστιατόρια, καφετέριες, bar, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία κ.ά).
Το κατάστημα ανήκει στη MCC BEST VALUE Ltd, θυγατρική της ελληνικής METRO AEBE, της πρώτης εταιρείας που εισήγαγε με εξαιρετική επιτυχία στην Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο πωλήσεων. Το μυστήριο του Αγιασμού τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού Κύριος Αθανάσιος, παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη, αλλά και του Διευθύνοντος Συμβούλου της METRO AEBE Αριστοτέλη Παντελιάδη, του Γενικού Διευθυντή της MCC BEST VALUE Ltd Γιάννη Βλαχονικολέα, καθώς και εκπροσώπων του Τύπου και της επιχειρηματικής ζωής της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το νέο κατάστημα
Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» στεγάζεται σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στη συμβολή των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Κώχ, στο σημείο που λειτουργούσε το ιστορικό εργοστάσιο της Lemeco. Tο συνολικό ύψος της επένδυσης θα ξεπεράσει το ποσό των 10 εκ. ευρώ. Σε πλήρη λειτουργία το κατάστημα θα απασχολεί 80 εργαζόμενους, κυρίως Κυπρίους.
Σε άνετους χώρους πώλησης 2.500 τ.μ., οι επαγγελματίες του νησιού θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τo σύνολο των αγορών τους για όλες τις ανάγκες της επιχείρησής τους, έχοντας πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, ανεξαρτήτως του όγκου αγορών που κάθε επαγγελματίας επιθυμεί, καθώς μπορεί να επιλέξει να προμηθευτεί κωδικούς και τεμαχιακά.
Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» διαθέτει επίσης 2.000 τ.μ. αποθηκευτικών χώρων και περισσότερα από 3.000 τ.μ. χώρων στάθμευσης (υπόγειων και ισόγειων), με ειδική πρόβλεψη πρόσβασης για ΑΜΕΑ. Η κατασκευή του καταστήματος ακολούθησε αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα, ενώ η λειτουργία του συμβάλλει στον περιορισμό του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, δίνοντας έμφαση σε καινοτόμες τεχνολογίες ψύξης και φωτισμού.
Α. Παντελιάδης: «Στόχος μας να συνδράμουμε στην ανταγωνιστικότητα των συνεργατών μας».

Το one-stop-shop μοντέλο χονδρικής πώλησης που εισάγει το «BEST VALUE για επαγγελματίες» στην Κύπρο, φιλοδοξεί -όπως πέτυχε και στην Ελλάδα- να προσδώσει προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις που επιλέγουν να το εμπιστευθούν.
«Διαπιστώσαμε ότι από την αγορά της Κύπρου έλειπε ένα κατάστημα αυτού του τύπου που δίνει λύση σε όλες τις ανάγκες τροφοδοσίας του επαγγελματία. Χάρη στην αγοραστική δύναμη των 1.3 δις και τις συμφωνίες που έχουμε συνάψει με τους προμηθευτές μας μπορούμε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας μία ευρύτατη σειρά κωδικών άριστης ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές.
Η φιλοσοφία που διέπει αυτό το μοντέλο πώλησης τοποθετεί τον επαγγελματία πελάτη μας στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας. Στόχος μας δεν είναι μόνο να αποτελούμε το βασικό του προμηθευτή. Επιδιώκουμε να είμαστε πολύτιμος συνεργάτης του, συνεισφέροντας αποτελεσματικά στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών του. Είμαστε εδώ για να προσδώσουμε υπεραξία στην επιχείρηση του», τόνισε στο πλαίσιο των εγκαινίων του καταστήματος ο Διευθύνων Σύμβουλος της METRO AEBE Αριστοτέλης Παντελιάδης.
«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί η METRO επέλεξε την πόλη μας για να εγκαταστήσει το «BEST VALUE για επαγγελματίες», το πρώτο κατάστημά της εκτός Ελλάδος. Αυτό επιβεβαιώνει την πρωτοπόρα θέση της Λεμεσού στην επιχειρηματικότητα και στην ανάπτυξη» τόνισε από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.

Σχετικά
Free Market: Ρούχα χωρίς τιμές, με αγάπη και προσφορά
Μια δράση αλληλεγγύης και επαναχρησιμοποίησης, χωρίς τιμές και περιορισμούς
Επέστρεψε στο Mall of Cyprus μία αγαπημένη αλυσιδά καταστημάτων
Με δώρα για τους πρώτους 100 πελάτες
Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση
Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night
Black Friday 2025: Πότε είναι φέτος η «μαύρη Παρασκευή» των προσφορών
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου
Το Jumbo ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων υπερκαταστημάτων στην Κύπρο
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες
Η Kiko Milano έρχεται στη... Λεμεσό
Το ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό του στη συμπρωτεύουσα
Το θρυλικό Scandalo επιστρέφει ανανεωμένο, με την ίδια καρδιά (εικόνες)
Νέος χώρος, υπερσύγχρονα στούντιο tattoo & piercing, μοναδικά είδη & εμπειρία
Η Lidl Κύπρου σηματοδοτεί έναν χρόνο δυναμικής παρουσίας στο Neon Mall of Pafos
Η Lidl Κύπρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία
Νέο κατάστημα καλλυντικών μεγάλης αλυσίδας άνοιξε στο Mall of Cyprus [ΕΙΚΟΝΑ]
Δες την 5η και νέα τοποθεσία της ιταλικής εταιρίας στην Κύπρο
Νέα λειτουργία οnline παρακολούθησης αποθεμάτων από τη Lidl Κύπρου
Η εταιρεία δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των αγαπημένων τους Non-Food προϊόντων