Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2020
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το «Παφίτικο Καρναβάλι», που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2020.
Tο «Παφίτικο Καρναβάλι», που αρχίζει την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου, με την πανηγυρική είσοδο στην πόλη, του Βασιλιά Καρνάβαλου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου με τη Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων.
Οι εκδηλώσεις αναλυτικά είναι:
Είσοδος Βασιλιά και Βασίλισσας Καρναβαλιού- (6.00μ.μ.) με Συναυλία από τον Tony Σφήνο - Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου –(7.00μ.μ.)
Την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στις
6.00μ.μ., στη Λεωφόρο Γ. Διγενή θα γίνει η πανηγυρική είσοδος του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Καρναβαλιού με θέμα: « Καρναβάλι σε Ρυθμούς Κούβας », με τη συνοδεία της Σχολής Χορού Dance With Me Χριστίνας Καμπανέλα, της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου και των Μαζορέτων της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χατζηευτυχίου, η οποία θα καταλήξει στην Πλατεία Kennedy. Βασιλιάς ο Ιάκωβος Χατζηβασίλης και Βασίλισσα η Αριλένα Κωνσταντίνου.
Ακολούθως, γύρω στις 7.00μ.μ., θα αρχίσει η Μεγάλη Συναυλία του Tonis Sfinos και της δεκαμελούς Ορχήστρας του. Στον χώρο της εκδήλωσης, θα προσφέρεται ζιβανία, από την εταιρεία Cosmos Trading Ltd και τη Zivana ΛΟΕΛ.
Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση - Σάββατο 29 Φεβρουαρίου – 3.00 μ.μ.
Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στις 3.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο, η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων. Πριν την έναρξη της Παρέλασης, στις 2.30μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ζαχαρία Ευαγγέλου, θα ενισχύσει την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με αποκριάτικες μελωδίες.
Την Παρέλαση θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Μιχάλης Σοφοκλέους και Ξένια Κωνσταντινίδου.
Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή, στην Αποκριάτικη Παρέλαση θα πρέπει να προσκομίσουν την αίτηση συμμετοχής τους άμεσα.
Η Πολιτιστική Υπηρεσία, δέχεται Αιτήσεις Συμμετοχής για την Αποκριάτικη Παρέλαση, στο τηλ.: 26932014 (ώρες 7.30 π.μ. – 3.00 μ.μ.) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cultural.service@pafos.org.cy .
Παράκληση, όπως τα οργανωμένα σύνολα και φορείς, υποβάλουν τις αιτήσεις τους, πριν τα μέσα Φεβρουαρίου , για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης.
Σχετικά

Η (Oktoberfest Edition) γιορτή που θα μαζέψει όλη την πόλη εκεί
Cyberness: Oktoberfest Edition στο Kolla στη Λεμεσό

Ήρθε η ώρα για το ετήσιο Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στη Λάρνακα!
Πάνω από 200 πάγκοι, γεύσεις, μουσική και μαγεία σε ένα φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δάσος

Το Original Oktoberfest έρχεται στη Λευκωσία, με παραδοσιακές γερμανικές μπύρες, ζουμερά hot dogs κ.ά.
Μπίρες, μουσική, φαγητό και ένα ειδικά διαμορφωμένο Kids Zone

Το 2ο Pingy Pongo Event με τουρνουά, μουσική, φαγητό και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους
Με ελεύθερη είσοδο

«Mission Possible: The Sequel»: Ζήσε την επιστήμη από κοντά στο European Researchers’ Night 2025
Ραντεβού στην Κρατική Έκθεση

«I Am Back»: Ο Δημήτρη Γιωρκάτζης επιστρέφει για μία βραδιά γέλιου
Με τον Φίλιο Τσιγαρίδη στο Σατιρικό Θέατρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2025 έρχεται στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Μοναδική ευκαιρία προβολής για εκθέτες

“Ride and Watch”: Ποδηλασία και θερινό σινεμά στην καρδιά της Λευκωσίας
Στον Άγιο Δομέτιο θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Ακόμη δύο έξτρα stand up comedy παραστάσεις για τον Ζαχαρία Ζαννέτου
Με 2 sold out και εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο

Δωρεάν παλουζές, ζωντανή μουσική και άλλες εκπλήξεις στο Πέρα Πεδί
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου, για όλη την οικογένεια

Ο Κάμπος και η Τσακίστρα συναντιούνται για σουβλάκι και παλουζέ στην πρωτεύουσα
Παραδοσιακή σύναξη του Πολιτιστικού Σωματείου Κάμπου – Τσακκιστράς

10ο Handmade in Cyprus Market: Διήμερο με 40 τοπικούς καλλιτέχνες χειροποίητων προϊόντων
Γλυκά, αρτοσκευάσματα, εργαστήρια τέχνης-χειροτεχνίας, φαγητό και ποτά