Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020
Αλήθεια πόσο μας αρέσει να χαζεύουμε λογαριασμούςδιάφορων travel bloggers στο Instagram που ταξιδεύουν συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο; Να βλέπουμε τι τρώνε, τι πίνουν, πού μένουν, αλλά και όλα αυτά τα φανταστικά μέρη που επισκέπτονται;
Αν όλα αυτά ονειρεύεσαι να τα κάνεις κι εσύ, αλλά το budget σου δεν σου επιτρέπει να νοικιάσεις κάποιο ξενοδοχείο ή κάποιο δωμάτιο σε μια άλλη χώρα, τότε έχεις και την επιλογή να μείνεις δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πληρώσεις τα αεροπορικά εισιτήρια για να πας και το φαγητό σου. Τέλειο;
Μια νέα πλατφόρμα, η ‘Τrustedhousesitters‘ έχει βάλει σκοπό να μετατρέψει όλο και περισσότερους ανθρώπους σε travel bloggers δίνοντάς τους την ευκαιρία να μείνουν δωρεάν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου επιθυμούν, με μία όμως προϋπόθεση. Να προσέχουν το κατοικίδιο του ιδιοκτήτη του σπιτιού, όπου θα μείνουν.
Να το εξηγήσουμε όμως λίγο καλύτερα για να τα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Το concept του ‘Τrustedhousesitters’ είναι απλό. Είναι μια πλατφόρμα στην οποία μπαίνει ένας χρήστης που έχει κατοικίδιο στο σπίτι του και θέλει να λείψει για δικούς του λόγους για κάποιο διάστημα. Βάζει στην πλατφόρμα φωτογραφία του σπιτιού, αλλά και του κατοικίδιού του και περιμένει να απαντήσει κάποιος στην αγγελία του. Στη συνέχεια βλέπουν αναλυτικά το προφίλ του, συνομιλούν μαζί του και αποφασίζουν αν θα τον δεχθούν ή όχι.

Οι απλοί χρήστες τώρα που θέλουν να ταξιδέψουν σε κάποιο μέρος και να μείνουν δωρεάν, δεν έχουν παρά να πατήσουν στην αγγελία κάποιου, να δουν αν τους βολεύουν οι ημέρες που θα λείπει, αλλά και η τοποθεσία του σπιτιού και στη συνέχεια να στείλουν αίτηση για να αναλάβουν τη δουλειά, μένοντας δωρεάν όλο αυτό το διάστημα στο σπίτι τους.
Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως υπάρχει μια ετήσια συνδρομή στην πλατφόρμα που φτάνει τα 89 ευρώ και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό και να έχεις όλα αυτά τα προνόμια.
Όπως και να ‘χει πάντως, για κάποιον που θέλει να ταξιδέψει αρκετά είναι μια καλή ευκαιρία και σίγουρα θα ‘βγάλει’ τα χρήματα που θα έχει ξοδέψει για την συνδρομή του πολύ γρήγορα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αγγελίες που υπάρχουν στον χάρτη των ‘Τrustedhousesitters’, μπορεί να βρει κάποιος σπίτια σε όλο τον πλανήτη (τα περισσότερα είναι στις ΗΠΑ), ενώ αυτή τη στιγμή υπάρχουν και κάποια στην Ελλάδα.
Πηγή: Oneman.gr
Σχετικά
ParaliesLive: Δες live τι συμβαίνει σε 18 παραλίες του Πρωταρά
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα ParaliesLive
Στους 38 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος-Έρχεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
13 καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη ιδανικοί για καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο
Από παραδεισένιες ακτές μέχρι κουλτουρέ πόλεις γεμάτες ζωντάνια, αυτοί είναι οι απόλυτοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για όσους θέλουν να ζήσουν το καλοκαίρι στο έπακρο
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2026
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές από ενδιαφερόμενους για παραχώρηση εστιατορίου και περιτέρων που θα στηθούν στο πλαίσιο της Γιορτής του Κρασιού
Εκατό χρόνια χωρίς τον Αντόνι Γκαουντί: Τρία λιγότερο γνωστά δημιουργήματά του που πρέπει να επισκεφθείτε
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Αντόνι Γκαουντί, τρία λιγότερο γνωστά έργα του αποκαλύπτουν τη διαδρομή προς τη Σαγράδα Φαμίλια
«I Will Find You»: 24 εκατομμύρια views σε 4 ημέρες – Το καλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς του Netflix για το 2026
Μια ιστορία για το πού είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε προκειμένου να σώσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Ryanair: Αλλάζει την πολιτική της για τις οικογένειες
Τέλος οι επιπλέον χρεώσεις για να κάθονται οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους
Μαρίνα Λεμεσού: Ο κοσμοπολίτικος προορισμός που τα έχει όλα!
Έναν χώρο που συνδυάζει αρμονικά πολυτελή διαμονή, yachting, γαστρονομία, shopping, ψυχαγωγία και ευεξία, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία πάνω στη θάλασσα
«Αγγίζει» τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση
Η κεντρική πλατεία του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς θα φέρει πλέον το όνομα του Ανδρέα Μαυρομμάτη
Για την επίσημη ονοματοδοσία της πλατείας προγραμματίζεται ειδική εκδήλωση, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς.
Βουτιές, κοκτέιλ, φαγητό και party σε μία υπέροχη πισίνα με απαράμιλλη αισθητική
Δεν μένεις στο ξενοδοχείο; Τώρα μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία της πισίνας στο Aya Resort, με day pass από €20
Ψάχνεις τι να κάνεις τις επόμενες 6 Παρασκευές και Σάββατα; Η Lidl Κύπρου έχει την απάντηση
Τα Lidl Better Living Days ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη, μετατρέποντας 6 καταστήματα Lidl παγκύπρια σε καλοκαιρινούς σταθμούς ευεξίας, γεύσης, κίνησης και οικογενειακής εμπειρίας.