Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2020
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαµηλή πίεση αναµένεται από το απόγευµα της Παρασκευής µέχρι το απόγευµα του Σαββάτου.
Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος. Νωρίς το πρωί θα παρατηρείται τοπική αραιή οµίχλη ή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό, που σταδιακά θα διαλυθούν. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό, πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές, το απόγευµα και το βράδυ. Το βράδυ πιθανό να σηµειωθεί παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Το Σάββατο, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές, ενώ το απόγευµα πιθανό να πνέουν τοπικά πολύ ισχυροί δυτικοί άνεµοι. Το πρωί πιθανό να σηµειωθεί παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Παρασκευή και πτώση το Σάββατο, για να επανέλθει κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Κυριακή αναµένεται µικρή άνοδος της θερµοκρασίας.
Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 46 εκατοστά.
Σχετικά
H Aegean επαναρχίζει τις πτήσεις προς έναν δημοφιλή ελληνικό προορισμό
Eπαναρχίζει το Πάφος-Αθήνα από την Aegean
Αν σκοπεύεις να κατεβείς στο κέντρο της Λεμεσού σήμερα, διάβασε αυτό
Όλες οι τροχαίες ρυθμίσεις που θα ισχύουν σήμερα Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό
Τσικνοπέμπτη στην Κύπρο: Από τις βακχικές γιορτές στο καρναβάλι της Λεμεσού
Μετά τη δεκαετία του 1950, η Τσικνοπέμπτη καθιερώθηκε πανκυπρίως ως ημέρα συλλογικής διασκέδασης
11 πολυτελείς σουίτες με θέα τη θάλασσα του Πρωταρά, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!
Ο ολοκαίνουριος boutique παραθαλάσσιος προορισμός στον Πρωταρά, είναι άκρως εντυπωσιακός
Αυτή είναι η νέα αεροπορική που θα συνδέει την Κύπρο με έναν νέο προορισμό
H Kύπρος από τον ερχόμενο Ιούνιο συνδέεται με τη μεγαλύτερη οικονομία της Κεντρικής Ασίας
Κλείνουν δρόμοι (την Πέμπτη) στην Πάφο για το Καρναβάλι
Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.
Το Μουντιάλ… παίζει ΣΙΓΜΑ
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA World Cup 2026 έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην τηλεόραση SIGMA
Limassol Greens: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον lifestyle προορισμό της Λεμεσού
Σε πλήρη λειτουργία και νέα φάση επέκτασης το 2026
4 υπέροχα ξενοδοχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας και μοναδικές γεύσεις σε Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς.