Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2020
Παρουσιάστηκε πλέον επίσημα το "Supergirl" το τραγούδι με το οποίο η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο pop, up tempo κομμάτι με αρκετά έθνικ στοιχεία το οποίο σίγουρα η νεαρή τραγουδήσει θα το «εκτοξεύσει» με την live εμφάνιση της την βραδιά της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 12 (πρώτος ημιτελικός), 14 (δεύτερος ημιτελικός) και 16 (τελικός) Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, αφού η φωνή της είναι εξαιρετική.
Το τραγούδι ενθαρρύνει τους εφήβους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Το «Supergirl» είναι εμπνευσμένο από τη ζωή και την καθημερινότητα της Stefania, η οποία πρέπει να βρει τη δύναμη να συνδυάσει τις υποχρεώσεις της ως μαθήτρια και ταυτόχρονα να κυνηγήσει το όνειρό της, που είναι το τραγούδι.
Ο συνθέτης και παραγωγός του τραγουδιού Δημήτρης Κοντόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Stefania έχει μια πολύ δυνατή φωνή και πολύ ωραία χροιά» ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως «για να είμαι ειλικρινής, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρούμε το κατάλληλο τραγούδι για την Stefania, αφού θέλαμε ένα που να ταιριάζει τόσο στην ηλικία όσο και στην προσωπικότητα της. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι για το διαγωνισμό της Eurovision με τους Arcade, μια πολύ ταλαντούχα ομάδα από συνθέτες και παραγωγούς, ενώ είναι πάντα τιμή μου να συνεργάζομαι με τη Sharon Vaughn, μια εξαιρετική στιχουργό».
Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας, μιλώντας για το video clip, δήλωσε: «Δημιουργήσαμε μια ιστορία με σουρεαλιστικά στοιχεία. Ακολουθούμε μια νεαρή κοπέλα που βρίσκει τη δύναμη να αγκαλιάσει την ιδιαιτερότητα της σε μια κοινωνία που τη βλέπει σαν κάτι ξένο. Πρόκειται για ένα ταξίδι εξερεύνησης της δύναμης εντός της. Το βίντεο έρχεται να συμπληρώσει το τραγούδι, το οποίο είναι δυναμικό και φρέσκο. Όλη η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες, που ο καθένας στον τομέα του έδωσε το 100% για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επίσης, είχαμε μια άψογη συνεργασία με τη Stefania, η οποία μας εξέπληξε με την εργατικότητα και τις υποκριτικές της ικανότητες».
Δείτε το βιντεοκλίπ και ακούστε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision
Σχετικά


Ένα αυθεντικό Κυπριακό Παραδοσιακό Γλέντι θα στηθεί στην Πανεπιστημιούπολη
Με έναν αγαπημένο Κύπριο καλλιτέχνη

Πέθανε ο μαέστρος Άγις Ιωαννίδης
Ο Άγις Ιωαννίδης υπήρξε μια εμβληματική μορφή της μουσικής ζωής της Κύπρου, με σπουδαία διεθνή πορεία και αφοσίωση στην καλλιτεχνική δημιουργία

Η Λακατάμεια ετοιμάζεται για την πρώτη μουσική διαδρομή από 17 μπάντες
Με φαγητό, ποτό, περπάτημα και διασκέδαση

Αλλαγή χώρου για την εμφάνιση των Pan Pan και Years Of Youth στην Κύπρο
Πάμε να ακούσουμε την "Ανισόπεδη Ντίσκο" και άλλες αγαπημένες δημιουργίες

Πάνος Βλάχος: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία στην Λευκωσία
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025

Ευθύβουλε Θεοχάρους, μίλησε μας για τις Πέμπτες στην πρωτεύουσα
Από την Eurovision στην Κύπρο: το ταξίδι ενός δημιουργού

Eurovision 2026: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με τις δυνατές συνεργασίες που φέρεται να πηγαίνει στον διαγωνισμό

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία με Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα, Καζούλη και Παπαδόπουλο
Τέσσερις αγαπημένοι δημιουργοί και αυθεντικοί ρόκερ μοιράζονται με το κοινό «τα τραγούδια της ζωής τους»

Τρεις μουσικοί μας ταξιδεύουν στην Κρήτη με παραδοσιακά τραγούδια
Ένα ταξίδι σε παραδόσεις και μελωδίες του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας

Ο διεθνούς φήμης κοντραμπασίστας Kham Meslien στην Αξιοθέα
Έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για να παρουσιάσει στο κοινό της Αξιοθέας, την αφηγηματική δύναμη του κοντραμπάσου του

Οι Prospectus επιστρέφουν ανανεωμένοι για μία ξεχωριστή εμφάνιση στην Λευκωσία
Το πρώτο live μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μεσημέρη