Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2020
Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας... Στην Υγειά μας ρε Παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!
Μεγάλο Σάββατο και ένα ιδιαίτερο εορταστικό επεισόδιο έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στις 22:50 στο ΣΙΓΜΑ.
Η βραδιά ξεκινάει σε κλίμα κατάνυξης. Ο Δημήτρης Μπάσης σε ρόλο ψάλτη αποδίδει τα τροπάρια "Ω γλυκύ μου έαρ" και "Η ζωή εν τάφω" με τη συνοδεία 50 μελών της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.
Ο Τάσος Χαλκιάς ξαφνιάζει και συγκινεί απαγγέλλοντας απόσπασμα ύμνου της Μεγάλης Εβδομάδας.
Αργότερα, το σκηνικό αλλάζει: Ψάλλουν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη, ανταλλάσσουν ευχές, τσουγκρίζουν αυγά και η διασκέδαση απογειώνεται.
Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Καραφώτης ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναλαμβάνει χρέη μαέστρου και δίνει το ρυθμό, ενώ το ντουέτο της Μπέσυς Μάλφα και του Κρατερού Κατσούλη τους ξεσηκώνει όλους.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ερμηνεύει τα τραγούδια του με το δικό του χιουμοριστικό ύφος.
Την παρέα συμπληρώνουν εκλεκτοί προσκεκλημένοι: Κώστας Χαρδαβέλλας, Χρύσα Ρώπα, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Δομαζακη, Πέτρος Λαγούτης, Υρώ Λούπη, Στέφανος Κωνσταντινίδης Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζιδου, Στέλιος Κρητικός, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Παράσχος, Σόφη Πασχάλη, Ηλίας Γκότσης, Ειρήνη Κολιδα, Τζώρτζια Γεωργίου, Εύα Μπάση, Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Έλλη Γελεβεσάκη.
Σχετικά

Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία, αεροδρόμια και νοσοκομεία (λόγω απεργίας)
Παναπεργία 11ης Σεπτεμβρίου: Ποιοι επηρεάζονται και πώς θα λειτουργήσει η χώρα

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που συνδυάζουν πολυτέλεια και διακριτικότητα
Περιοχές που βρίσκονται «κάτω απο το ραντάρ» και (ακόμα) τις γνωρίζουν λίγοι τουρίστες

"Καλά θα πάει κι αυτό": Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στο Σίγμα
Πρωταγωνιστεί ένα all star cast ηθοποιών

Πραγματοποιήθηκε η 99η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτουρισμού (ΚΕΑ)
Λόγω των πρόσφατων γεγονότων από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή, η συνεδρία φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο ‘’Απόκρυφο’’

Αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα ορεινά - Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τα 10 πιο επισκέψιμα μέρη του πλανήτη
Είτε αναζητάτε ιστορία, περιπέτεια ή πολυτέλεια, αυτές οι πόλεις τα έχουν όλα!

Η Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για ταξίδια στην Αθήνα και σε άλλους 5 προορισμούς, με €14.99
Μόο για δύο μέρες


Σήμερα η αποκάλυψη του iPhone 17: Τα μοντέλα, οι τιμές και η τεχνητή νοημοσύνη
Η παρουσίαση του iPhone 17 θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της εταιρείας, στο θέατρο Steve Jobs του Cupertino

Oktoberfest 2025: Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα γίνουν φέτος στο Μόναχο
Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο επιστρέφει


Αυτή είναι η ευρωπαϊκή πόλη που θα στολιστεί πρώτη φέτος τα Χριστούγεννα
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει.