Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2020
Το Too Hot to Handle -μέχρι να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα το The Last Dance, το docuseries για τον Michael Jordan, κατείχε την πρώτη θέση στο ελληνικό Top10- είναι ό,τι λέει το όνομά του, οι κανόνες του όμως δεν είναι αυτοί που έχουμε συνηθίσει· υπάρχει ένα δυνατό plot twist στον αέρα.
Η Chloe, η Fransesca, η Nicole, η Rhonda, η Haley, η Lydia, η Madison και τα αγόρια της παρέας έχουν επενδύνσει στο σώμα τους, στη φυσική τους ομορφιά, στα γυμναστήρια και στα social media. Είναι αυτό που θα λέγαμε influencers, όχι με κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα αλλά κυρίως με το πόσο ευχάριστοι και "καυτοί" δείχνουν στο μάτι του θεατή. Δεν είναι σεφ, δεν είναι γυμναστές, δεν είναι καλλιτέχνες - ή μάλλον ακόμη και αν ανήκαν σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, κανείς δε θα έδινε σημασία σε αυτές τις πληροφορίες, αλλά μόνο στους πόσους χιλιάδες followers διατηρούν, στο πόσες "καρδούλες" μαζεύουν.
Ποιο, όμως, είναι το plot twist που επιφύλαξε το Netflix στους συμμετέχοντες; Σε μία κίνηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαδιστική, οι παραγωγοί αποφάσισαν ότι αυτά τα "τέλεια" αγόρια και κορίτσια, που δηλώνουν ότι δυσκολεύονται να διατηρήσουν μόνιμες σχέσεις και περνούν από το ένα one night stand στο άλλο, θα πρέπει να δείξουν εγκράτεια. Τεράστια εγκράτεια. Βρίσκονται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, γεμάτη spa και πισίνες, κυκλοφορούν όλη τη μέρα με το μαγιό, κάνουν δηλαδή με άλλα λόγια τις τέλειες φοιτητικές διακοπές (τσάμπα), αλλά δεν μπορούν να αγγίξουν τα σώματά τους.
Too Hot to Handle: Η ένοχη απόλαυση του Netflix
Κάθε φιλί κοστίζει 3.000 δολάρια πρόστιμο ενώ το sex είναι (σχεδόν) απαγορευτικό καθώς τιμωρείται με 10.000 δολάρια που αφαιρούνται από το συνολικό έπαθλο των 100.000 δολαρίων που θα μοιραστούν στο τέλος - αν, φυσικά, είναι φρόνιμοι. Μάλιστα, στην εποχή που τo social distancing αποτελεί απόλυτη ανάγκη, το Too Hot to Handle (που έκανε πρεμιέρα στις 17 Απριλίου) μοιάζει σαν δαιμονική σύμπτωση. Το βασικό του πρόβλημα, όμως, είναι ότι ίσως παίρνει τον εαυτό του πιο σοβαρά από ότι χρειάζεται. Κακά τα ψέματα, δύσκολα μπορεί κάποιος θεατής να αντισταθεί στον πειρασμό να χαζέψει (στα όρια του ηδονοβλεψία) ημίγυμνα, τέλεια σώματα που κολυμπούν σε δροσερά νερά αφήνοντας "καυτές" υποσχέσεις.
Γιατί, λοιπόν, το Netflix προσπάθησε να δώσει ένα διαφορετικό νόημα σε όλο αυτό; Ίσως, για να δικαιολογήσει την "ένοχη" επιλογή του. Δε θα ήταν καλύτερο, μιας και μπαίνουμε στη διαδικασία του reality, το έπαθλο να το κέρδιζαν οι πιο αχαλίνωτοι συμμετέχοντες; Άλλωστε αυτό δεν είναι που θέλουμε, βαθιά μέσα μας, όλοι οι θεατές;
Σχετικά
Γιορτάζουμε τη μικρότερη μέρα του χρόνου με ταινίες μικρού μήκους
Το φετινό Short Film Day, θα φιλοξενηθεί στο Κοσμικόν Κέντρο Αντωνάκης στη Λευκωσία
Νεκροί ο διάσημος σκηνοθέτης Rob Reiner και η σύζυγός του
Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι τους - «Κανείς δεν έχει συλληφθεί ή είναι ύποπτος» λέει η αστυνομία του Λος Άντζελες
Μπίλι Άιλις: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Hit Me Hard and Soft» -Σε 3D με την υπογραφή του Τζέιμς Κάμερον
Η Paramount Pictures παρουσίασε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας-συναυλίας της Μπίλι Άιλις με τίτλο «Hit Me Hard and Soft», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Μαρτίου 2026.
Hunger Games: Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο νέο prequel
Το κινηματογραφικό σύμπαν της Panem επεκτείνεται ξανά, καθώς το The Hunger Games: Sunrise on the Reaping φέρνει στο προσκήνιο την ιστορία των 50ών Αγώνων Πείνας, 24 χρόνια πριν από την αρχική ταινία
Hold Onto Me: H ταινία της Κύπριας σκηνοθέτριας Μυρσίνης Αριστείδου κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σάντανς
Πρόκειται για την πρώτη κυπριακή ταινία μεγάλου μήκους που προβάλλεται στο ιστορικό και ιδιαίτερα προβεβλημένο αμερικανικό φεστιβάλ
4 πρεμιέρες – 4 λόγοι για να πας σινεμά αυτή την εβδομάδα
Τέσσερις πρεμιέρες γεμάτες ένταση, συναίσθημα και κινηματογραφική μαγεία
Η κινηματογραφική έκπληξη της χρονιάς: «Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων» συγκινούν και ενώνουν το κοινό
Μια παραγωγή που αναβιώνει τον κλασικό μύθο του Ντίκενς στην καρδιά της σύγχρονης Ελλάδας.
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» σύμφωνα με το περιοδικό Time
Τη Δευτέρα πρόσθεσε μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην ήδη εντυπωσιακή λίστα με τις διακρίσεις της ταινίας «One Battle After Another» στην οποία πρωταγωνιστεί.
Σπασμένη Φλέβα: Νέο ρεκόρ με 76.333 εισιτήρια για την ταινία του Γιάννη Οικονομίδη
Το αστικό δράμα του σκηνοθέτη «νίκησε» δύο κακοκαιρίες και το κοινό γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας
Χρυσές Σφαίρες 2026: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες - Πότε η απονομή
Φέτος, υπάρχει και μια νέα κατηγορία στα βραβεία
American Film Institute: Οι 10 καλύτερες ταινίες του 2025
Μεταξύ αυτών και η «Βουγονία» του Γιώργου Λάνθιμου - Αλλά και οι 10 καλύτερες σειρές της χρονιάς.
Η Sony ετοιμάζει νέα ταινία «Men in Black» -Πρώτος αποδέκτης του σεναρίου ο Γουίλ Σμιθ
Μετά την επιτυχημένη αναβίωση του franchise «Bad Boys», η Sony Pictures φαίνεται πως στρέφει ξανά το βλέμμα της στο σύμπαν του «Men in Black»