Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Διάσημο brunch-άδικο της πόλης, ετοιμάζει νέο μαγαζί

Πολύ σύντομα, η Λευκωσία θα απολαμβάνει καινούριες γεύσεις και πολύ καλό καφέ!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2020

Το μικρό μαγαζάκι της οδού Στασάνδρου, είναι νέο, ωραίο και πολύ νόστιμο... και το σημαντικότερο, ετοιμάζεται να μπει σε νέα εποχή, με το άνοιγμα ενός ακόμα νέου χώρου... που ταιριάζει πολύ στη φιλοσοφία του!

Ο λόγος λοιπόν για το ‘Nom’, που από τον Δεκέμβριο του 2018, οπότε και έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία, φροντίζει να δίνει γεύση στις μέρες μας, σερβίροντάς μας νόστιμες επιλογές για brunch και lunch. Ο χώρος του είναι ιδανικός για μικρές παρέες και θα τον βρεις  στη γωνία των οδών Αγίας Ελένης και Στασάνδρου όπου εκεί θα απολαύσεις καφέ, κρουασάν, smoothies, αβγά σε διάφορες εκδοχές κ.ά. στα μικρά τραπεζάκια στον εξωτερικό του χώρο ή στο super cool μίνιμαλ εσωτερικό του.

Πρόκειται για ένα concept που ακολουθεί τη φιλοσοφία της υγιεινής διατροφής και των πιάτων με χαμηλό θερμιδικό δείκτη χωρίς όμως αυτό να υστερεί σε νοστιμιά.

Φιλοσοφία που πρόκειται να εξελίξει στο μικρό του αδερφάκι που θα ακούει στο όνομα Nom Market, θα βρίσκεται ακριβώς απέναντι (στην οδό Στασάνδρου 5), και θα φτιάχνει οργανικό καφέ, φρέσκια πάστα (to go), και άλλα που αναμένεται να δούμε από κοντά πολύ σύντομα! 

Μέχρι τότε... ανυπομονούμε! 

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close