Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία αυθεντική κυπριακή ταβέρνα με τα όλα της, σε περιμένει για μεζέ και μουσική

Μια όμορφη, αυθεντική ταβέρνα, με σύγχρονα στοιχεία και διαχρονική αξία

Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2019

Είναι μια όμορφη, αυθεντική ταβέρνα, με σύγχρονα στοιχεία και διαχρονική αξία. Ο Παλιομούχταρος, στον γραφικό Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, είναι μια ταβέρνα με τα όλα της.

Διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, με μεγάλη χωρητικότητα και ευρύχωρη αυλή περικυκλωμένη από τεράστια καταπράσινα δέντρα και γρασίδι.

Οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες της υποδέχονται την πελατεία τους εδώ και 10 χρόνια με το πιο ζεστό χαμόγελο και όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι με την ποιότητα και την ποικιλία που προσφέρει.

Οι μεζέδες είναι όλοι της ώρας και φτιαγμένοι από τον 'άρχοντα' της κουζίνας, τον ιδιοκτήτη Μενέλαο Μενελάου. Περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, σαλάτες, ορεκτικά, μαγειρευτά, καθώς και όλων των ειδών τα κρεατικά.

Στο τέλος θα καταφθάσει στο τραπέζι σου και το φημισμένο του γλυκό, το οποίο είναι κερασμένο, το 'σάμαλι' ή αλλιώς 'καλόν πράμα' που είναι η σπεσιαλιτέ του Παλιομούχταρου.

Ο ΜΕΖΕΣ
Στον Παλιομούχταρο θα φας σπιτικά ορεκτικά από τον chef του μαγαζιού τον κύριο Μενέλαο και θα απολαύσεις μυρωδάτο χωριάτικο ψωμί, κρασάτο, λουκάνικο, μυρωδάτα κεφτεδάκια, ολόφρεσκες τηγανητές πατάτες, κολοκυθομανιταράκια με αβγό, χειροποίητα χωριάτικα μακαρόνια της γιαγιάς, αρνίσιο συκωτάκι, τταβά, σουβλάκι χοιρινό και από κοτόπουλο (σερβίρεται και σούβλα κοτόπουλο), σεφταλιές, σούβλα, αρνίσια παϊδάκια και εποχικά πιάτα, όπως καραόλους, αγρέλια και μανιτάρι σχάρας.

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟΝ 
Τη νόστιμη κουζίνα του Παλιομούχταρου τη χαίρεσαι με καλή, ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Κλείσε έγκαιρα θέση για να συνδυάσεις τον μεζέ της ταβέρνας μαζί με ποιοτική διασκέδαση που προσφέρει ο Γιάννης με την κιθάρα του και ο Φίλιππος με το μπουζούκι του. Αναλαμβάνονται και όλων των ειδών party (εταιρικά, διάφορα event, γενέθλια, βαφτίσια κ.ά.).

INFO:
(24323323, Facebook: paliomouxtaros / Παραδοσιακη Ταβερνα Παλιομουχταρος, Ιnstagram: @paliomouxtaros) Φίλιου Τσιγαρίδη, 12, Άγιος Θεόδωρος, επ. Λάρνακας. Τρ-Σ βράδυ & Κ & αργίες μεσημέρι-αργά το απόγευμα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close