Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Crystal Boutique Hotel: Μοντέρνα απόδραση

Μία εναλλακτική λύση για τον αγροτουρισμό της Κύπρου δίνει το εντελώς ανακαινισμένο ξενοδοχείο στην Κακοπετριά

Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2013

Απέχει μόλις 150μ. από το κέντρο του χωριού και με νέο αέρα και εκμοντερνισμένο προφίλ σε περιμένει για μια διαφορετική εμπειρία απόδρασης στο πιο κοσμοπολίτικο χωριό της Κύπρου!

Η μοντέρνα του διαρρύθμιση και τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτιά του, -τα οποία σου παρέχουν όλες τις ανέσεις και υψηλή αισθητική-, σου εγγυώνται ότι εδώ, πρόκειται να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία με στυλ!

Περιλαμβάνει 20 standard ευρύχωρα δωμάτια, και για τους πιο απαιτητικούς, που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία, προσφέρει 6 σουίτες πολυτελείας οι οποίες διαθέτουν υδρομασάζ και επιπλέον κρεβάτι. Ακόμη, υπάρχει χώρος υδρομασάζ, με χωρητικότητα έως και 7 ατόμων αλλά και σάουνα γι όλους τους ενοίκους, ενώ παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Το ξενοδοχείο διαθέτει, επίσης, ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα συνεδριάσεων.

Το Crystal Boutique Hotel δίνει σημασία και στην υψηλή γαστρονομία! Ο Σεφ Στέλιος Μουζάκης φροντίζει γι’ αυτό. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με το μπουφέ πρωινού που σερβίρεται στο εστιατόριο Forest, το οποίο συνεχίζει και το μεσημέρι αλλά και το βράδι να προσφέρει Gourmet πιάτα. Στο Café Brock, κοντά στο τζάκι, μπορείς να απολαύσεις μυρωδάτο καφέ και άλλα ροφήματα και γλυκά, ενώ το βράδι μπορείς να διασκεδάσεις με ποτό και καλή μουσική. Κάθε Σάββατο βράδι, μάλιστα, στο Café Broke, γύρω στις 21:30, μπορείς να διασκεδάσεις με τις μουσικές επιλογές του DJ που φιλοξενεί.

Όσο, για τους καλοκαιρινούς μήνες, ζήσε μια μοναδική εμπειρία στο Sky Bar, όπου μπορείς να απολαύσεις ποτό και μουσική, με θέα τη γύρω περιοχή, τα βουνά του Τροόδους και το άνοιγμα όπου απλώνεται μπροστά σου ο κόλπος της Μόρφου.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close