Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2020
Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος για να καταστεί αργότερα κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα στα βόρεια νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά παροδικά τοπικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά µετά το µεσηµέρι, τοπικά στα νότια και νοτιοδυτικά, µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη για να καταστεί µετά το µεσηµέρι στα νότια, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο κατά τόπους θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ αλλά αργότερα σε υπήνεµες περιοχές ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.
Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα δεν αποκλείεται να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών, νωρίς το πρωί, αλλά αργότερα αναµένεται να καταστεί γενικά κυρίως αίθριος.
Σχετικά
Τα 4 νέα ξενοδοχεία που ετοιμάζονται να ανοίξουν το φετινό καλοκαίρι στην Κύπρο
Πιο κάτω παρουσιάζουμε τα 4 νέα ξενοδοχεία που αναμένουμε το φετινό καλοκαίρι σε Πάφο, Λατσί, Πρωταρά και Αγία Νάπα.
Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα σε Λακατάμια, Λατσιά και Δάλι
Η ανακοίνωση των Δήμων Λακατάμειας, Λατσιών – Γερίου και Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου
Πρώτες εικόνες από το νέο (υπέροχο) ξενοδοχείο γνωστής αλυσίδας στη Λευκωσία
Tο νέο Venetian Hotel by Leonardo Boutique, το οποίο αναμένεται να προσθέσει μια διαφορετική, πιο εκλεπτυσμένη πρόταση διαμονής στην πρωτεύουσα
Η πραγματική αξία της Cyta για την Κύπρο
Ο Chief Operating Officer της Cyta, Νίκος Μ. Στυλιανού, μιλά για την αξία που δημιουργεί ο Οργανισμός για την οικονομία, την κοινωνία και κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.
Αν σκοπεύεις να κάνεις Καθαρά Δευτέρα στην ύπαιθρο, διάβασε αυτό
Η ανακοίνωση για το Τριήμερο Αποκριάς και της αργίας Καθαράς Δευτέρας
Σπουδαία διάκριση για κυπριακή παραλία
Η μοναδική κυπριακή παραλία που ξεχώρισε στην Ευρώπη φέτος
Ένας υπέροχος (πεντάστερος) προορισμός για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Το τριήμερο που δεν αφήνεις στην τύχη!
Η Cyprus Airways επαναφέρει τις απευθείας πτήσεις προς έναν υπέροχο προορισμό
H εταιρεία φέρνει ξανά κοντά την Κύπρο με μια από τις πιο ζωντανές πόλεις της Μεσογείου.