Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2020
Από το όνομα και μόνο σε προϊδεάζει για το τι θα γευτείς! Η Perfect Pizza, γνωστή και ως η πιτσαρία του Μελή, που βρίσκεται στο Ακρωτήρι της Λεμεσού, φτιάχνει πληθωρικές πίτσες για όλα τα γούστα.
Η Perfect Pizza σού ετοιμάζει ιδιαίτερες και λαχταριστές πίτσες με τη φρεσκοφτιαγμένη βάση του Μελή και τα υλικά της επιλογής σου.
Best sellers η Chicken bolognaise (φώτο πιο κάτω) με κομματάκια από στήθος κοτόπουλο μαγειρεμένα στη δική τους σάλτσα μπάρμπεκιου, με την Special με τα όλα της να ακολουθεί! Η Special περιλαμβάνει ένα συνδυασμό αλλαντικών από σαλάμι, χαμ, μπέικον και πεπερόνι μαζί με φρέσκες πιπεριές, μανιτάρια και κρεμμύδι.
Ανάμεσα σε άλλα, θα βρεις τα αγαπημένα σου calzοne, πλούσιες μακαρονάδες, σπιτικά burger και chicken wings. Στα must try συγκαταλέγονται το Hickory burger, σπιτικό βοδινό μπιφτέκι σερβιρισμένο με σκορδάτη μαγιονέζα ή σάλτσα μπάρμπεκιου (ανάλογα με την προτίμησή σου), αλλά και το χορταστικότατο Philly provolone cheese steak sandwich. Από το μενού δεν λείπουν φυσικά και επιλογές για να συνοδεύσεις το γεύμα σου όπως σαλάτες, σκορδόψωμα, mozzarella sticks κ.ά.
Η Perfect Pizza εξυπηρετεί με take away και υπηρεσία delivery μόνο τους κατοίκους του χωριού αυτή την περίοδο, ενώ σε κανονικές συνθήκες η υπηρεσία delivery είναι διαθέσιμη και για τις περιοχές Επισκοπής, Τραχωνίου και Ζακακίου. Διαθέτει επίσης χώρο για dine in που είναι προσωρινά κλειστός.
(25954200, 25952550, 25954888) Τιμίου Σταυρού 1, Ακρωτήρι, Λεμεσός. Τ-Κ 17.00-22.45.
Σχετικά

Μάθαμε πού και πότε ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο με τη viral λάβα φιστικιού
Το 1ο Gellissimo Biscoto φτάνει επιτέλους από τη Θεσσαλονίκη στη Λευκωσία και έχει ήδη προκαλέσει ντελίριο!

Ένα από τα αρχαιότερα στέκια της Λευκωσίας για οφτό κλείνει μέχρι νεωτέρας
H ανακοίνωση της γνωστής ταβέρνας

Πέθανε η σεφ και τηλεοπτική σταρ Anne Burrell
Η Anne Burrell, η σεφ με το χαρακτηριστικό ξανθό χτένισμα και την εκρηκτική παρουσία στην κουζίνα πέθανε σε ηλικία 55 ετών

Παραδοσιακό οφτό κλέφτικο σε ένα εστιατόριο με αυθεντική κυπριακή κουζίνα εκτός Λευκωσίας
Το οφτό είναι ψημένο αργά σε φούρνο με ξύλα, όπως παλιά, σερβίρεται ζουμερό και αρωματικό

Τα κρασιά του καλοκαιριού: 7 κυπριακές ετικέτες που ξεχωρίζουν
∆ροσερά λευκά και ροζέ ή ελαφρώς παγωμένα κόκκινα, αφρώδη και ήσυχα, τα πιο κάτω κρασιά έχουν άρωμα κυπριακό.

Chef Σταυρής Γεωργίου: Ένας καταξιωμένος, φιλόδοξος και εργατικός επαγγελματίας
Μπήκαμε στην κουζίνα του Chef Σταυρή και μάθαμε όλα τα μυστικά του!

Ένα μοναδικό στο είδος του food truck ταξιδεύει σε όλη την Κύπρο και φτιάχνει εξαιρετική πίτσα
Μάθε τους επόμενους σταθμούς του

Ο μισελενάτος σεφ Thomas Bühner μαγειρεύει στην Κύπρο
Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία και θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς σεφ της Γερμανίας

Ο διάσημος Βρετανός σεφ Τζέιμι Όλιβερ ανοίγει εστιατόριο στην Αθήνα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει πολύ σύντομα

Το καλοκαίρι πάμε στον βραβευμένο κήπο της πρωτεύουσας
Ο απόλυτος παράδεισος για μουσικές βραδιές

Την Τετάρτη στα 7 Κλειδιά... πίνουμε κυπριακό κρασί
Η ποικιλία που θα έχει την τιμητική της

Tο ταβερνάκι που σερβίρει οφτό και μεζεδάκια και ανοίγει μόνο κάθε Παρασκευή
Ετοιμάσου για αυθεντικές Παρασκευές στο χωριό