Οι ναυαγοσώστες της Αγίας Νάπας, πήραν ήδη τις θέσεις τους

Πρωτεραιότητα η ασφάλεια και η υγεία των λουομένων για τον Δήμο της Αγίας Νάπας.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2020

Ο Δήμος Αγίας Νάπας από τις 4 Μαΐου που εφαρμόστηκε η πρώτη φάση των χαλαρωτικών μέτρων της Κυβέρνησης και επιτρέπεται το κολύμπι στην θάλασσα στελέχωσε όλες τις παραλίες του με ναυαγοσώστες.

Με απώτερο στόχο να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στις παραλίες μία εβδομάδα μετά, ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου συνοδευόμενος από τον επιθεωρητή του Τμήματος Παραλιών του Δήμου κ. Δημήτρη Πατέρα είχε σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου στην παραλία του Νissi Beach συνάντηση με όλους τους ναυαγοσώστες.

Ο κ. Ζαννέτου τους εξέφρασε τις εγκάρδιές του ευχαριστίες που φέρνουν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία το δύσκολο έργο που επιτελούν και τόνισε εμφαντικά το θέμα της ασφάλειας των λουομένων και τους συνέστησε την μεγάλη σημασία τήρησης όλων των ενδεικνυόμενων μέτρων για την προστασία τους και αποφυγή των όποιων δυσάρεστων γεγονότων.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους επισκέπτες που συνεργάζονται με τις οδηγίες των ναυαγοσωστών και τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος από την πλευρά του θα εφαρμόζει όλα εκείνα τα μέτρα που είναι απαραίτητα για την προστασία και την υγεία των λουομένων σύμφωνα με τα διατάγματα.

Σχετικά

Ατζέντα
February 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close